2020.02.29. ,
facebookrss


LEGFRISSEBB SZÁM

cimlap

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Email*
Név*


Még mindig imádjuk George Clooney-t!

Kulisszatitkok és fotók a legújabb reklámkampány forgatásáról.

Családi Lap
2016.10.20  13:18   
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés

Immár több mint tíz éve annak, hogy George Clooney először tűnt fel a Nespresso partnereként, és a hosszú kapcsolat legújabb gyümölcse az eddigi legmozgalmasabb reklámkampány, a Change Nothing, vagyis a Semmit sem változtatni.
A Magyarországon október 17-én debütáló reklámfilmben George sok megpróbáltatáson esik át, hogy megóvhassa kedvenc kávéját. A történet egy stílusos Nespresso Boutique-ban indul a londoni Regent Streeten, ahol George egy csésze Nespresso fölött szóba elegyedik egy gyönyörű nővel. Sajnos kiderül, hogy a hölgy a „Főnök" felesége. Ezek után az este kissé eseménydúsra sikeredik: George akarva-akaratlanul látogatást tesz a „Főnöknél" (akit a Karib-tenger kalózai és a Deadwood sztárja, Ian McShane játszik), majd megismeri London sötét oldalát is. Másnap reggel a kissé zilált George-ot a konyhájában látjuk viszont, amint éppen egy Nespresso kávét kortyolgat, és azt mondja, ‘semmit sem változtatna' a Nespresso-élményén.


Alfonso Gonzalez, a Nespresso ügyfélkapcsolati igazgatója elmondta: "George és a Nespresso kapcsolata évről évre egyre mélyül, és most, tizenkettedik közös munkánkban olyan történetet sikerült alkotnunk, amelyben Clooney igazán megcsillogtathatja tehetségét. Ő tényleg a márka elkötelezett partnere, és most világosan kiderül, mi mindent hajlandó vállalni a páratlan Nespresso-élményért."


Amikor a forgatáson a Nespresso-val való kapcsolatáról kérdezték, Clooney így válaszolt: "Mindig arra törekszünk, hogy egy sztori új szintre lépjen - és ami a legújabb filmet illeti, ez volt az eddigi legmozgalmasabb kalandom. A karakter-orientált megközelítés a humor ötvözésével tényleg új szintre emelni a kampányt."


A George Clooney főszereplésével forgatott Change Nothing, vagyis Semmit sem változtatni című Nespresso televíziós reklámkampány teljes változata október 17-től látható Magyarországon.

A kommenteléshez be kell jelentkezni.

Hozzászólások

Nincs hozzászólás