2018.12.17. ,
facebookrss


LEGFRISSEBB SZÁM

cimlap

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Email*
Név*


Boldog születésnapot!

10 éves a Nespresso Magyarországon, a márka a klubtagokkal közösen ünnepel.

Családi Lap
2016.10.07  14:40   
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés

Tíz éve, 2006-ban nyitotta meg kapuit az első magyarországi Nespresso Boutique Budapesten, az Andrássy úton. Az üzlet alapterülete akkor még kevesebb, mint fele volt a jelenleginek, és mindössze két kávéspecialista várta az érdeklődőket a pultok mögött.
A növekvő népszerűségnek köszönhetően a Nespresso az elmúlt 10 évben folyamatosan bővítette üzlethálózatát, hogy a vásárlók megtapasztalhassák a márka által kínált magas színvonalú kiszolgálást. Jelenleg Budapesten három „klasszikus" Boutique, három Időszakos Mini Boutique, és Győrben egy Mini Boutique várja a minőségi kávék kedvelőit. Ugyanakkor a 24 féle Grand Cru kávékapszula, a magas nyomáson működő kávégépek és a különleges, formatervezett kávés kiegészítők akár online, a Nespresso weboldalán keresztül is beszerezhetőek.

A Nespresso-t 1986-ban Svájcban alapították. A márka alig hat évvel később Magyarországra is megérkezett, és az Andrássy úti Boutique nyitásával egyidejűleg elindult a Nespresso Club is, mely a vásárlók kényelmét szolgálja gyors és professzionális szolgáltatásaival. Érdekesség, hogy ugyanebben az évben jelent meg az első ikonikus reklámfilm George Clooney főszereplésével, melyet azóta további 10 követett az évek során.


Az Andrássy úti és az Allee Bevásárlóközpontban található üzletek után a Nespresso idén nyitotta harmadik klasszikus Boutique-ját az Arena Plazaban, majd nem sokkal később Győrben az első vidéki Mini Boutique-ot. Az elmúlt 10 évben az üzletek száma mellett a kávékínálat is folyamatosan bővült; a kávérajongók mára 24 Grand Cru kávéőrlemény és időről-időre számos Limited Edition kávékülönlegesség közül választhatnak.


A születésnapi kampányhoz öt magyar híresség - és egyben Nespresso Club tag - is csatlakozott, akik ugyan más-más területről érkeztek, ám közös bennük a magas minőségű kávé iránti szenvedély. Csányi Sándor, Zséda, Orosz Barbara, Schiffer Miklós és Segal Viktor videókban mesélnek Nespresso-élményeikről.
A videókból megtudhatjuk, hogy Csányi Sándor színművész számára a kávéfogyasztás egyfajta babona, mielőtt a színpadra lép. Segal Viktor chef és gasztronómiai tanácsadó az állandóságot és a pihenés pillanatát éli meg amikor espressot iszik. Zséda minden reggel hangulatához illő bögréjében készíti el latte-ját, ami elengedhetetlen egy jó nap kezdetéhez. Orosz Barbara műsorvezető mindig az új változatokat keresi, így imád válogatni a 24 Grand Cru és limitált szériás kapszulák között. Schiffer Miklós stílustanácsadó számára a minőség és az elegancia az, amit megtalált a Nespressoban.


Az itthon 10 éves születésnapja alkalmából a Nespresso október hónapban számos ajánlattal és meglepetéssel kedveskedik a kávé szerelmeseinek. Tudjon meg többet a kampány részleteiről a www.nespresso.com weboldalon, és ossza meg Ön is Nespresso pillanatait a #nespressopillanat hashtaggel az Instagram játék keretén belül!

cimkék:
kávé, nespresso
Kapcsolódó cikkek:
A kommenteléshez be kell jelentkezni.

Hozzászólások

Nincs hozzászólás