Jí“TÉKONYSíGI SÉTA REKORD: 2,5 MILLIí“ A BETEG GYERMEKEKNEK

10 000 lépés ÉRTED és ÉRTíœK: szeptember 4-én újra jótékonysági sétát szervezett az Amway országszerte 9 helyszí­nen. Az akció célja az volt, hogy a résztvevők 10 000 lépéssel és jelképes, 500 forintos adománnyal segí­tsék beteg gyermekek gyógyulását. A vasárnapi napsütésben országszerte 2300-an gyalogoltak a jó ügyért. A befolyt összeget az Amway megduplázta, í­gy összesen 2,5 millió Ft gyűlt össze a gyermekkórházak javára.

Már egy félórás, lendületes sétával is sokat tehetünk egészségünkért és jó közérzetünkért. Még könnyebb útra kelni, ha tudjuk, hogy ezzel beteg kisgyermekeknek is segí­thetünk. A tavalyi első, sikeres program után az Amway Hungária idén is megszervezte „10 000 lépés ÉRTED és ÉRTíœK” országos jótékonysági akcióját szeptember 4-én. A résztvevők egy kb. 5 kilométeres, frissí­tő sétával és jelképes részvételi dí­jjal, 500 forinttal támogathatták hazai gyermekkórházak és gyermekalapí­tványok nélkülözhetetlen munkáját. A befizetett adományok összegét az Amway megduplázta, ezzel is segí­tve a kis betegek mihamarabbi felépülését.

Az országos akcióban 9 város, Budapest, Debrecen, Dunaújváros, Nyí­regyháza, Pécs, Szolnok, Szeged, Vác és Zalaegerszeg vett részt. A közel 5 kilométeres távot 2300-an, köztük az Amway munkatársai és üzleti vállalkozói gyalogolták le országszerte, ezzel 20 milliónál is több lépést tettek meg. A sétán befolyt adományok és az Amway támogatásából összesen 2 500 000 forint gyűlt össze a beteg gyermekek javára, melyből többek között a gyógyí­tásukhoz szükséges új, korszerű eszközök megvásárlására nyí­lik lehetőség.

„Az Amway kiemelt figyelmet fordí­t világszerte, í­gy Magyarországon is a gyermekek támogatására. Amellett, hogy jótékonysági programjainkkal a sport, az egészséges életmód fontosságára hí­vjuk fel a figyelmet, szeretnénk minden lehetséges eszközzel beteg kisgyermekek gyógyulását segí­teni. Az idei séta a résztvevők számát és támogatás összegét tekintve is rekordot döntött: nem kérdés, hogy jövőre is folytatni fogjuk” – mondta el Törőcsik Dalma, az Amway Hungária vállalati kapcsolatokért felelős vezetője.

A „10.000 lépés ÉRTED és ÉRTíœK” akcióban részt vevő városok és támogatott intézmények, szervezetek:

1. Budapest, Semmelweis Egyetem I. sz. Gyermekklinika
2. Debrecen, Leukémiás Gyermekekért Alapí­tvány
3. Dunaújváros, Szent Pantaleon Kórház
4. Nyí­regyháza, Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház Kérlek segí­ts Alapí­tványa
5. Pécs Dóri Ház
6. Szeged, SZTE Szent-Györgyi Albert Gyermekklinika
7. Szolnok, Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház
Csecsemő- és Gyermekosztálya
8. Vác, Jávorszky Ödön Kórház
9. Zalaegerszeg, Zala Megyei Szent Rafael Kórház

Megosztom