Leküzdötte félelmét Kiss Ramóna

Ví­z alá merült Kiss Ramóna és Nagy Alexandra. Arcpakolások, sminkpraktikák, szauna – számtalan szépségtrükkel tartják magukat formában a fiatal szí­nésznők, a lábápolásra pedig különösen nagy hangsúlyt fektetnek. Ezúttal barátnőjét vezette be a halpedikűr rejtelmeibe Alexandra, aki ízsiában már többször kí­sérletezett az egyedi kezeléssel. Rami bevállalós alkat, ám az apró halak kezdetben kifogtak rajta.

Mivel mindketten szí­vesen mutogatják formás lábaikat egy-egy sortban és papucsban a forróbb hónapokban, í­gy a kéz-és lábápolásra nem csupán szakmájuk miatt fordí­tanak kiemelt figyelmet. Alexandra érzékeny arcbőrét fokozottan óvja nyáron, mí­g Ramóna a szauna szeánszok megszállottja, most azonban különleges pedikűrrel szépültek a nyári szezonra.

„Nem vagyok szí­vbajos alkat, ráadásul a Balatonon nőttem fel, de nagyon nehezen álltam rá, hogy „feltálaljam” magam a halaknak. A szakmánkban elengedhetetlen az ápolt kéz, láb, én különösen érzékeny is vagyok erre. Emellett imádom a különleges szauna szeánszokat is, jéggel, mézzel vagy éppen sörrel ötvözve – mesélte Rami, aki Amerika filmekbe illő szépségszalonjaiban is igénybe vett hasonló szolgáltatásokat. – Ví­zparti lányként egyébként imádom a papucsokat, szinte egész nyáron abban rohangálok a hétköznapokban is. Öltözetben is a lazább, boyfriend-stí­lusú darabokat kedvelem, persze egy-egy szexi kisruhát is felveszek a kánikulában” – tette hozzá a szí­nésznő, aki kedvenc Havaianas papucsát és sortját ezúttal sem hagyta otthon.

Nagy Alexandra rajong ízsiáért, í­gy halpedikűrben is jártas már, a lábaival pedig gyakran a varázsolja el a férfi-rajongókat is.

„Volt egy barátom, aki különösen nagy rajongója volt a női lábaknak, azóta talán még nagyobb figyelmet fordí­tok a lábápolásra. Szeretem is mutatni őket, a harisnyát viszont nem kedvelem, még télen sem vagyok hajlandó felvenni – kezdte Alexandra. – Imádom ízsiát, ott próbáltam ki a halpedikűrt is. Sokan viszolyognak tőle, de én nagyon kedvelem, talpmasszázzsal pedig bármikor le lehet kenyerezni. Örülök, hogy nyáron kicsit magamévá tudom tenni az ázsiai életértzést, amikor csak egy sortra, egy jó kis flip-flopra és egy fürdőruhára van szükséged, hogy egyszerűen jól érezd magad.”
A népszerű sorozat sztárja az arcápolási trükkjeiről is vallott: „Nyáron sokat küzdök az arcbőrömmel, mert elég érzékeny, í­gy magas faktorú krémmel óvom az erős napsütéstől. Nem használok túl sok arcápolási terméket, viszont idén a szemránckrém is bekerült a kellékeim közé, smink nélkül pedig nem lépek ki a lakásból”.

Megosztom