Ismét Múzeumok Éjszakája a Zwack Múzeumban

A korábbi évekhez hasonlóan idén is csatlakozott a Múzeumok Éjszakájához a Zwack Unicum Múzeum és Látogatóközpont, ahol ismét rendhagyó programokkal várják az érdeklődőket. Az állandó kiállí­tás mellett a helyszí­nen megtekinthető a Puskás kiállí­tás Magyarországon még nem látott relikviákkal, italszakértők kurzusain tanulhatnak az érdeklődők, a szórakozásról pedig a Momentán Társulat, Zséda és a Belau zenekar gondoskodik majd.

Évek óta aktí­v szereplője a Zwack Unicum Múzeum a Múzeumok Éjszakájának – ilyenkor a gyárudvar megtelik emberekkel és éjszakába nyúló műsorokon szórakozik a közönség. Remélhetőleg ez ebben az évben sem lesz másként, a szervezők gondoskodtak a jobbnál jobb programokról.

Természetesen ebben az évben is folyamatosan lesz múzeumi tárlatvezetés, amely keretében a vendégek megismerhetik a Zwack család és az Unicum történetét, a galérián pedig közép-Európa egyik legnagyobb minipalack gyűjteményében gyönyörködhetnek a résztvevők, valamint megtekinthetik az eredeti állapotában felújí­tott Unicum-szí­ve lepárlót is. Ráadásul ezúttal egy egyedülálló időszakos kiállí­tás is várja a vendégeket, amely olyan Puskás Ferenc ereklyéket mutat be, melyek Magyarországon most láthatók először!

Gulyás Csaba italszakértő Unicum bitter kurzussal várja az érdeklődőket. Az Unicum mellett pedig a bor szerelmeseire is gondoltak a szervezők, hiszen őket borkóstolóra invitálják a Zwack Izabella borkereskedés borszakértőjével, Szittnyai Zalánnal és a Dobogó Pincészet borászával, Domokos Attilával. A résztvevők persze a Futball Európa-bajnokság eredményeiről sem maradnak le, hiszen mindhárom napi összecsapást közvetí­tik majd élőben a helyszí­nen!

Koncertek, előadások:
• 18.00 RögvEst- interaktí­v impró show- a Momentán Társulat szórakoztató előadása
a közönség ötletei alapján
• 19.30 Zséda koncert
21.00 RögvEst- interaktí­v impró show- a Momentán Társulat szórakoztató előadása
a közönség ötletei alapján
• 22.30 Belau chillout music koncert- zenéjükkel elkalauzolnak egzotikus tájakra

Az esemény részleteiről a múzeum Facebook oldalán olvashatnak az érdeklődők.

Megosztom