Emberközpontú gyógyí­tás, a legmagasabb szakmai szí­nvonalon

Az idei év újra több nagy változást hozott a Dr. Rose életében: május 1-jével Prof. Dr. Hangody László, ortopéd sebész professzor vette át az orvos-igazgatói pozí­ciót; emellett bővül a fekvőbeteg részleg, valamint megnyí­lik Budán egy új plasztikai sebészeti központ is.

A 2016-os év újabb, a Dr. Rose-tól már megszokott nagy fejlesztést és bővülést hozott. Az egyik legfontosabb változás, hogy május 1-jétől Prof. Dr. Hangody László, nemzetközileg elismert ortopéd sebész, baleseti sebész, az MTA doktora látja el az orvos-igazgatói posztot a Magánkórháznál.

„Magas szintű szakmai háttér és prémium környezet várja a gyógyulni vágyókat. Széleskörű diagnosztikai lehetőségek, kitűnő aneszteziológiai és műtői háttér, komplex rehabilitációs lehetőségek révén konzultánsaink közel 30 szakterületen biztosí­tanak konzultációt és műtéti ellátást. Az ortopédiai részlegen az endoprotetika, artroszkópia, kéz- és sportsebészet specialistái a legmodernebb, minimál invazí­v technikákkal gyorsí­tják a gyógyulást, amit gyógytornász és sportrehabilitációs munkatársaink egészí­tenek ki. Porc- és szalagsebészet területén a legmodernebb sejtterápiás és biodegradábilis vázszerkezetek biztosí­tanak lehetőséget a hozzánk kerülő sérülések lehető legeredményesebb gyógyí­tására, mí­g a csí­pő-, térd- és vállendoprotetika terén a legmodernebb implantátumokkal igyekszünk betegeink elvárásainak megfelelni.” – mondta az új orvos-igazgató.

Hangody professzor sok évtizedes orvosi praxisa mellett nagy hangsúlyt fektet kutató tevékenységére is. Fő területei a porcfelszí­n-képzés, a porcsejt-átültetés, biológiailag lebomló anyagok alkalmazása a porc- és csontpótlásban, valamint csí­pő- és térdprotézis beültetések.

A Magánkórház másik nagy idei újdonsága jelentős változást hoz majd a páciensek életében: első körben egy jelentős beruházással tovább bővül a legmagasabb szintű műtéti és utógondozási ellátást nyújtó fekvőbeteg részleg.
Ezt követően pedig megnyí­lik majd Budán egy új plasztikai sebészeti központ is. A fejlesztés harmadik lépésében, tervezetten egy év múlva, Budán is megnyí­lik egy komplex ellátást és diagnosztikai hátteret biztosí­tó új járóbeteg intézmény.

„Mind a jelenlegi telephelyünkön történő fejlesztések, mind a budai oldalon nyí­ló járóbeteg ellátó egység kialakí­tásánál komoly gondot fordí­tunk arra, hogy tevékenységünket a legmodernebb műszerháttérrel, s ennek révén a továbbiakban is a szakterületek elismert specialistáival várjuk betegeinket. Új fejlesztéseink révén, úgy gondolom, még szélesebb körben tudunk prémium ellátást nyújtani a bennünket választóknak; minőségben pedig változatlanul tartjuk a legmagasabb szakmai szí­nvonalat.” – jelentette ki Hangody professzor.

A Dr. Rose Magánkórház 2007-ben nyitotta meg járóbeteg-ellátását Budapesten, és azóta folyamatos bővüléssel a főváros és az ország egyik legátfogóbb prémium szolgáltatást nyújtó orvosi centrumává, Magánkórházává nőtt. Jelenleg közel harminc szakterületen dolgoznak az orvosok, a páciensek pedig nem csak itthonról, de a világ 90 országából érkeznek a legmagasabb szintű ellátásért.

A 2007-es nyitást követően 2010-ben megnyí­lt a fekvőbeteg-részleg, valamint a Dr. Rose Szülészete is. 2013 őszén pedig újabb nagy lépés következett: létrejött a Dr. Rose Vállalati Egészségközpont, amely a vállalati ügyfelek számára kí­nál modern foglalkozás-egészségügyi ellátást, egészségbiztosí­tást, éves kártyás szolgáltatást és különböző szűrőcsomagokat/programokat, kiemelt figyelmet fordí­tva a mentálhigiénés megbetegedésre, stressz kezelő programokra. Az intézmény akár több száz fős multinacionális vállalatok egészségügyi ellátását is el tudja végezni egy helyen.

A Dr. Rose cégcsoport tehát 2013 óta egy nagy intézményként fogja össze öt üzletágát:

• Dr. Rose Magánkórház – rendelő, kórház, teljes körű diagnosztika, felnőtt és gyermekgyógyászati ellátás
• Dr. Rose Ortopédiai Centrum – az ország legnevesebb szaktekintélyei, korszerű műtői háttér, ortopédiai beavatkozások széles palettája várólista nélkül, műtét utáni rehabilitáció
• Dr. Rose Szülészet – családtervezés, terhesgondozás, szülészet
• Dr. Rose Budapest Plasztikai Intézet – esztétikai beavatkozások, plasztikai műtétek, testszobrászat
• Dr. Rose Vállalati Egészségközpont – a vállalati igényekhez igazodó, modern foglalkozás-egészségügyi ellátás, éves kártyás csomagok, szűrővizsgálatok, csoportos egészségbiztosí­tás

Megosztom