2018.12.17. ,
facebookrss


LEGFRISSEBB SZÁM

cimlap

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Email*
Név*


Mikor igyunk kávét?

A válasz egyszerű, egész nap!

Családi Lap
2016.05.19  10:00   
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés

Egyre több klinikai kutatás igazolja, hogy a kávé számos pozitív hatással bír a szervezetre. Mára kialakult a konszenzus, miszerint napi 2-3 csésze kávé nem csak a szellemet frissíti fel, de a testnek is jót tehet. Mindannyiunknak megvan a maga kedvenc kávéstílusa, de azt csak kevesen tudják, hogy nem mindegy mely napszakban mit iszunk.
A kávékapszula-piac vezető gyártója, a Nespresso azt javasolja, hogy ébredés után vagy a reggeli mellé lungo, azaz hosszúkávét válasszunk, hiszen a közhiedelemmel ellentétben ezeknek a kávéknak magasabb, 120-150 mg a koffein tartalma, így segít a napkezdet felpörgetésében. A kiadósabb ebéd után egy espresso ajánlott, melynek alacsonyabb (80-120 mg) koffeintartalma erőt ad a délutáni feladatok elvégzésében, intenzívebb íze pedig kellemes lezárása lehet az étkezésnek. Este sem kell lemondanunk a kávézásról, hiszen egy minőségi koffeinmentes italban is megvan minden aroma, ami a kávéfogyasztást örömtelivé teszi.


Ezeket az alapvetéseket szem előtt tartva alkotta meg a Nespresso az All Day koncepciót, melynek lényege éppen az, hogy a megfelelő napszakban a megfelelő kávét válasszák a vásárlók. A tavaszi All Day csomag a reggeli fogyasztáshoz egy gyümölcsös, pörkölt ízjegyeket őrző Vivalto Lungo őrleményt, az ebédhez egy intenzív Roma espresso-t, estére pedig egy Volluto Decaffeinato koffeinmentes kávét tartalmaz. A csomagban emellett három tavaszi ihletésű kávérecept is megtalálható, hogy ne csak a napszaknak, de az évszaknak is megfelelő kávékat készíthessünk.

All day Nespresso Triopack - Tavaszi Kollekció


A Nespresso a nap indításához a komplex és kiegyensúlyozott Vivalto Lungo-t, délutáni kávénak a telt és zamatos Roma-t, estére pedig egy könnyű, koffeinmentes Volluto Decaffeinato őrleményt kínál. Kényeztesse szeretteit a csomagoláson található tavaszi kávéreceptekkel! Fedezze fel a Bécsi Vaníliás Latte, a Pisztáciás Semi-freddo és a Macchiato Tropical kávékoktélok különleges ízkombinációit.

cimkék:
kávé, nespresso
A kommenteléshez be kell jelentkezni.

Hozzászólások

Nincs hozzászólás