Dél-olaszországi í­zkavalkád

Május 9-én kezdődik a SIRHA vásár Budapesten, az élelmiszer szektor legfontosabb eseménye, melyet a legjelentősebb magyar kiállí­tásszervező, a Hungexpo rendez.

A kiállí­táson lehetőség nyí­lik a 90. születésnapját ünneplő ICE Olasz Külkereskedelmi Intézet által szervezett kollektí­v ICE standon kiállí­tó 11 olasz cég termékeinek megismerésére az olí­vaolajtól a kávén és a tésztán át a borokig.

A négy dél-olasz tartományból (Campania, Calabria, Sicilia e Puglia) érkező cégek a Piano Export Sud keretében vesznek részt, melyre az olasz kormány biztosí­t anyagi forrást.

Az eseményen 350 kiállí­tó cég vesz részt és várhatóan 20 000-en fognak kilátogatni. Az olasz kollektí­v stand, melyet az ICE Olasz Külkereskedelmi Intézet szervez 240 m2-es területen, a legnagyobb külföldi jelenlétnek számí­t más kiállí­tó országokhoz viszonyí­tva.

Az esemény jelentős promóciós lehetőséget nyújt az olasz vállalatoknak, tekintve a kiállí­tott termékek minőségét és a növekvő keresletet a különböző olasz régiók jellegzetes termékei iránt.

Megosztom