Egy nő akkor válik ikonná, ha harmóniában van magával

Sok mindent hozunk otthonról, ami később meghatározza a nőiességünket, de persze az is számí­t, hogy milyen ideálok vesznek minket körül, és mennyire hagyjuk, hogy elragadjanak magukkal az éppen aktuális trendek.

A műsorvezető kedvenc évszaka a tavasz, egyrészt mert ismét lehet a szabadban sportolni, másrészt, mert itt a kertészkedés ideje, Marcsi pedig konyhakertjében fűszernövényeket nevel. A sokforgatás és az ezzel együtt járó utazások miatt a hétvégéket, ha teheti, otthon tölti, ahol néha bizony szóba kerül a munka is.

Mindig vannak új ötleteim, most is több projekten dolgozunk egyszerre, és ilyenkor néha elég egy apró beszélgetés, amiből újabb és újabb szikra pattan ki. így a munkát és a magánéletetegyáltalán nem könnyű kettéválasztani, folyton jár az agyam. A két szakácskönyv után idén is szeretnék elkészí­teni egy könyvet, de egyelőre még titok, hogy milyen témájú lesz…” – meséli sejtelmesen a műsorvezető.

Marcsi számára az április azért is különleges, mert ilyenkor van a születésnapja, amit leginkább a férjével és a családjával szeret megünnepelni. Idén 48 éves lesz, ám ezt akár le is tagadhatná.

Sosem tennék ilyet, szeretem a koromat. Arra törekszem inkább, hogy a lelkem jól érezze magát és hiszek benne, hogy ezt a külsőnk is visszatükrözi. Sosem értettem azokat, akik már a harmincas éveikben rettegtek az idő múlásától. Egy őszinte mosoly mindenkit széppé tud varázsolni! Azt kell elérni, hogy tudjunk őszintén mosolyogni – ezt tanultam otthon az anyukámtól, a nagymamámtól.Úgy gondolom, egy nő attól válhat ikonná, ha harmóniában van önmagával. Fontos a jókedv és a humor, és hogy mindenben meg tudja látni a pozití­vumot. Emellett természetesen mindig ápolt éssaját stí­lusa van. Számomra ilyen nő Kertész Zsuzsa.

Marcsi szerint persze törődnünk kell magunkkal, de az ő titka, hogy mindenben a természetességre törekszik. Nemrég például egy újpesti esztétikai központban bukkant rá az INFINI kezelésre,aminek az a lényege, hogy beindí­tja az arc természetes, de már kissé megfáradt kollagéntermelését, és í­gy segí­ti a szöveteket a regenerálódásban.

„Drasztikus kezelést vagy műtétet soha nem vállalnék be, én az a tí­pusú nő vagyok, aki még kozmetikushoz sem jár. Az azonban nem titok, hogy kí­váncsi vagyok minden olyan megoldásra, ami -számomra vállalható keretek között – azt szolgálja, hogy az ember jól érezze magát a bőrében. Most őszintén, melyik nő nem szeret mosolyogva elindulni reggel otthonról?!

Megosztom