Kényeztetés vagy elkényeztetés?

A Pampers Premium Care idén a pelenkák új, izgalmas innovációjával rukkolt elő, bemutatva a Pampers eddigi leglágyabb, selymes puhaságú anyagból készült, különleges nedvességfelszí­vó csatornácskákkal ellátott pelenkáját. Az új, 5-csillagos bőrvédelemmel készí­tett Pampers Premium Care pelenka a tökéletes választás minden kisbaba számára.

A szakértők mindig a legkiválóbb dolgokat keresik az életben. Tudtad, hogy a babák a puhaság kis szakértői? A babák imádják a kényelmet, ha puhaság veszi őket körül, és egyenesen odavannak a bőrüket fedő lágy anyagokért. Akárcsak a felnőtteknek a legkiválóbb selyem viselése, a babáknak is jóleső érzés az őket körülölelő puhaság – de ez számukra még ennél is jelentőségteljesebb fejlődési előnyt hordoz magában.
A Magyar Védőnők Egyesületének elnöke, Csordás ígnes szerint: “A bőr és az érintés fontos szerepet játszik a csecsemők fejlődésének és kötődésének kialakulásában. A babák eleinte a bőrükön keresztül, tapintással ismerkednek a világgal; az ismerkedés ilyen formája nemcsak az anyukához való kötődést segí­ti, de egyben a legalapvetőbb eleme is a babák szociális, érzelmi, egészségi és agyi fejlődésének.”

Hogyan segí­t a Pampers Premium Care a kisbabák fejlődésében?

Az érintés a kapcsolatteremtés első formája, az első szeretetnyelv a szülők és a baba között. Ahhoz, hogy ezeket a pillanatokat a legmélyebben átélhessék, a bőrnek védettnek kell lennie. A megfelelő pelenka az egyik legfontosabb választás, amit a baba bőréért tehetünk” – tette hozzá Csordás ígnes.
Ezért alkotta meg a Pampers Premium Care az eddigi legpuhább pelenkáját. Az új 5-csillagos védelmet nyújtó Pampers Premium Care a legfinomabb, selymes tapintású anyagokból készül, olyan a bőrnek, mintha csak egy kisbaba bőrét cirógatnád. A pelenka fedőrétege jól szellőző, légáteresztő anyagból készült, í­gy a kisbaba szinte a bőrén érezheti édesanyja érintését, a tökéletes illeszkedést pedig a rugalmas derékrész biztosí­tja.

A puhaság mit sem ér a szárazság megóvása nélkül

A Pampers tudja, hogy a legkitűnőbb puhaság mellett a bababőr szárazon tartása éppen olyan elengedhetetlen, ezért is nyújtanak a Pampers pelenkák akár 12 órán át tartó szárazságot. Az új Pampers Premium Care pelenka nedvességfelszí­vó csatornái segí­tenek a nedvesség egyenletes felszí­vódásában, a nedvességjelző csí­k pedig jelzi, ha elérkezett a pelenkacsere ideje.
A nedvességfelszí­vó csatornák egy teljesen új, a Pampers által kifejlesztett technológia. Olyan csatornákat és kamrákat alakí­tottak ki, melyek együttműködnek akár egy ví­zvezeték rendszer, amely ciszternába gyűjti össze az esővizet. A csatornák segí­tenek egyenletesen eloszlatni a nedvességet a kamrákban, í­gy azok biztonságban, a baba bőrétől távol tárolják azt. Az új, selymesen puha fedőréteggel együttesen a Pampers Premium Care pelenkák akár 12 órán át tartó szárazságot nyújtanak.

Az új 5-csillagos védelmet nyújtó Pampers Premium Care tulajdonságai:

1. Új Selymesen Puha Fedőréteg: a kisbabát selymes puhaságba burkolja, speciálisan a bőr védelmére tervezve, ahogy azt minden kisbaba megérdemli,
2. Nedvességfelszí­vó csatornák: segí­tenek a nedvességet egyenletesen eloszlatni,
3. Nedvességjelző csí­k: jelzi, ha elérkezett a pelenkacsere ideje (hogy a kisbabák ne érezzenek mást, csak a körülölelő szeretetet),
4. Légáteresztő anyagok: egy jól szellőző, légáteresztő fedőréteg, hogy a kisbabák minden cirógatást érezhessenek,
5. Rugalmas oldalak: különleges formatervezésű övrész a tökéletes illeszkedéshez, és a köldökrész védelméhez.
A szülők szeretik az új Pampers Premium Care-t

Az új Pampers Premium Care fejlesztése közben 35 fogyasztói tesztet végeztünk el 7 országban, 10 000 szülő és közel 9 000 kisbaba közreműködésével, akik kipróbálták az új pelenkát. A pelenka használata után kifejezetten pozití­v visszajelzést kaptunk a szülőktől:
• 10-ből 8 szülő egyetértett, hogy kényeztető érzést nyújtott kisbabájuknak a mindent körülölelő, selymes puhaság,
• A szülők 92%-a egyetértett, hogy a pelenka felszí­vóképessége segí­t a bőr egészségének megőrzésében,
• A szülők majdnem 100%-a egyetértett, hogy a pelenka belseje kí­méletes a bőrhöz.

Megosztom