2018.12.17. ,
facebookrss


LEGFRISSEBB SZÁM

cimlap

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Email*
Név*


Főzzön a mobiljával kávét!

A Nespresso készüléke figyelmeztet, ha kezd kifogyni a gépből a kávé, ha itt az ideje a vízkőmentesítésnek, vagy ha megtelik a használtkapszula-tartó.

Családi Lap
2016.03.11  14:00   
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés

A kiváló minőségű Grand Cru kávék, az egyedülálló, fejlett technológia és a Nespresso Club szolgáltatásai mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a Nespresso a kávézás legkifinomultabb élményét nyújtsa. A Nespresso hosszú ideje úttörő szerepet játszik az adagolt kávék piacán, és most bemutatja első, okostelefonnal vezérelhető kávégépét, a Prodigio-t.
A márka ezzel újra bizonyítja elkötelezettségét az innováció iránt, megfelelve vásárlói egyre magasabb elvárásainak - egyre kényelmesebb és személyre szabhatóbb termékeket kínálva, és mindig a legújabb technológiákat állítva Club-tagjai szolgálatába.
A Nespresso Az új Prodigio készülék jóval több, mint egy hagyományos kávégép, hiszen tulajdonosa mobileszközzel is irányíthatja, sőt a gép arra is figyelmezteti őt, ha kezd kifogyni Grand Cru kávékészlete, vagy ha itt az ideje a vízkőmentesítésnek, illetve ha megtelik a használtkapszula-tartó. A Prodigio olyan készülék, amely egyetlen kávérajongó konyhai eszköztárából sem hiányozhat.

A Bluetooth Smart® technológia segítségével a Nespresso Prodigio folyamatos összeköttetésben áll a Nespresso mobilalkalmazásával, még teljesebbé varázsolva a felhasználó kávéélményét. Az alkalmazás segítségével a Prodigio használói könnyedén lefőzhetik bármely kávéőrleményt - méghozzá úgy, hogy mindeközben kényelmesen üldögélnek a kanapéjukon. Az intelligens kávégép olyan szolgáltatásokat kínál, amelyek megkönnyítik tulajdonosa életét:

• Kapszulakészlet-követés
• Kapszularendelés
• Időzített kávéfőzés
• Automatikus kikapcsolás
• Vízkőmentesítési értesítés
• Értesítés megtelt kapszulatartó esetén
• Értesítés üres víztartály esetén
• Karbantartási értesítések

A kávégéppel összekapcsolt mobilalkalmazás segítségével Ön mindegyik szolgáltatást használhatja. Kedvenc Grand Cru kávéjának elkészítése még sosem volt ennyire kényelmes és egyszerű, így még több ideje marad arra, hogy átadja magát a kávézás kényeztető pillanatainak.

Claire Cloatre-Vinzant, a Nespresso Kávégép-marketing részlegének vezetője elmondta: "Az innováció és a kényelem a Nespresso üzleti filozófiájának alapelemei, ezért igazi öröm számunkra, hogy bemutathatjuk első intelligens kávégépünket. Szeretünk újra és újra kellemes meglepetést szerezni Club-tagjainknak, akik számára a Prodigio most igazán egyedülálló módon biztosítja a Nespresso szolgáltatásainak előnyeit."

A Nespresso neve mára egybeforrt a minőség és stílus fogalmával - s az eleganciát a könnyű használattal ötvöző Prodigio kávégép tovább erősíti ezt az imázst. A karcsú, Ezüst vagy Titán színkombinációkban kínált készülék kétféle változatban vásárolható meg. A Prodigio&Milk beépített Aeroccino3 tejhabosítója ideális megoldást kínál a tejes receptek kedvelőinek, a Prodigio pedig azok számára lesz majd igazán vonzó, akik tej nélkül fogyasztják a kávéjukat. A többféle beállítási lehetőséget kínáló kávégéppel ristretto, espresso és lungo is készíthető.

A Nespresso Prodigio kávégép 2016. március 16-tól megvásárolható a www.nespresso.com oldalon, a Nespresso Boutique-okban, a Nespresso Club-on keresztül telefonon és viszonteladó partnereknél.

A kávégépet bemutató video ITT tekinthető meg.


A kommenteléshez be kell jelentkezni.

Hozzászólások

Nincs hozzászólás