Repülj velem!

A „Fly with Me Animals” figurák a legkisebbeknek, mí­g a „Fly with Me Lonely Planet” készletek a 6-12 éves korú gyerekeknek segí­tenek megismerni a világ különböző tájait és azok élővilágát.

Játékok 8 éves korig

Az új kollekció a népszerű Fly with Me Monsters csomagokat váltotta az Emirates járatain. A Fly with Me Animals figurái különböző térségeket képviselnek: Lewis, az afrikai oroszlán, Peek U, a kí­nai panda, Enrico, a Latin-Amerikából származó majom és Leila, a közel-keleti teve már elérhetőek a fedélzeten, az Emirates pedig minden hatodik hónapban további 4 állatfigurával bőví­ti majd a kí­nálatot.

A figurák három különböző kivitelben érhetőek el. A Travel Buddy figurák egy műanyag kampónak köszönhetően bárhová felszerelhetők – az autóban, a babakocsira vagy akár a kiságyra is. A Carry Buddy figurák puha takaróként is használhatóak, a Magnetic Sketcher pedig egy mágneses rajzolótábla.

Az új figurák mellett egy fedélzeti újsággal is bővült a kí­nálat: a Fly With Me magazin kifejezetten az Emirates legkisebb utasai számára jelenik meg, és az állatfigurákat mutatja be.


Kreatí­v csomagok 12 éves korig

Az Emirates a Lonely Planet együttműködésével a 6-12 éves korú gyerekeknek utazási kiegészí­tőket tartalmazó csomagokat is tervezett. A gyerekek kihajtogatható világtérképet, útinaplót, kulacsot, különböző tájékoztató kártyákat és számos, kizárólag az Emirates-nél elérhető, oktató könyvecskét találnak a készletben. A csomagok négy kivitelben érhetőek el: két különböző dizájnú retró hátizsákban, vagy szintén két különböző, modern táskában.

Fedélzeti szolgáltatások a legkisebbeknek

Az Emirates a 2 és 12 éves kor közötti gyerekeknek speciális menüket kí­nál, amiket az Emirates légiutas-kí­sérőivel és pilótáival dí­szí­tett tálcákon szolgálnak fel.

Az Emirates-szel utazó gyerekek továbbá a légitársaság dí­jnyertes, ice fedélzeti szórakoztatórendszerében több mint 25 gyerekcsatorna és 40 klasszikus Disney rajzfilm között válogathatnak. A kiválasztott filmet külön a számukra kialakí­tott, kisebb méretű, szí­nes fülhallgatókkal hallgathatják.

Az Emirates már a reptéren is igyekszik kényelmesebbé tenni az utazást a családosan utazóknak: Dubajban külön családi beléptetési pontot, illetve az útvonal hálózat összes repülőterén elsőbbségi beszállást biztosí­t számukra.

Megosztom