Csak családi támogatással működik a fogyókúra

A változáshoz idő, türelem, motiváció kell és valaki, aki segí­t fenntartani a lelkesedést. Egy új speciális fogyókúrás programban kizárólag motivációs levéllel és családi támogatással rendelkező jelentkezőket fogadnak.

Február elsején egyedülálló fogyókúrás program indul Budapesten: egy 10 fős csapat szakértői és családi támogatással veselkedik neki a kilók leolvasztásának. A Royal Shape Life életmód program vezetője kizárólag olyan jelentkezőket választ ki, akik megfelelően motiváltak, és a környezetük is segí­ti őket céljul elérése érdekében. Cserébe a résztvevők profi háttérrel, edzésekkel, étkezési felkészí­téssel és plusz szolgáltatásokkal garantált eredményt érhetnek el.

“Ez a fogyasztóprogram azért más, mint a többi, mert komplexen kezeli a súlyproblémát. Nemcsak egy edzés, nemcsak egy étkezési tanácsadás, hanem egy új életmód kezdete. A nagyobb súlyfelesleg valahogy kialakult. Vagy lelki okokokra, egészségügyi problémákra, életvitelbeli problémákra utal. Ahhoz, hogy valaki optimális mértékben tudjon fogyni, meg kell néznünk a páciens vérképét, hogy kizárhassuk a hí­zás okai közül az egészségügyi (hormonális egyensúly, ételintolerancia, anyagcsere megbetegedések) okokat. Ha a vendég vérképe nem mutat az egészségestől eltérőt, akkor az életvitelében és a lelki hátterében kell keresnünk a problémát. A lelki egyensúlyhoz hozzátartozik a család. Ezért kérjük a fogynivágyókat, hogy hozzák magukkal egy közeli hozzátartozójukat. Sok esetben más sokkal optimálisabban lát minket, valamint a hozzátartozó segí­theti a kitartását. Ha tartós fogyást szeretnénk, akkor az egész család életvitelében változtatni kell. Ha a többiek nem is szorulnak diétázásra, az egészségesebb életviellel ők is megőrizhetik az egészségüket. A jelentkezőktől motivációs levelet is kérek. Ez pedig azért kell, hogy tudjam az okát, hogy miért szeretne lefogyni. így fogom tudni, hogy mivel motiváljam őt, hogy kitartson 3 hónapig, és utána persze élete végéig” – mondta Rénes Szilvia életmód tanácsadó és személyi edző, a Royal Shape megálmodója.

A 10 fő részére induló Life programban a jelentkezők csoportokban fognak dolgozni, lesznek kihí­vások, vicces feladatok, amik megkönnyí­tik az edzést és az életmódbeli változtatást.

“Többféle edzést és testkezelő módszert fogunk alkalmazni, kí­vülről és belülről is támadjuk a zsí­rokat, hogy örökre megszabaduljunk tőlük. A résztvevők nem mindig együtt etzenek majd, de az egész csoport tud majd egymással kommunikálni. Tudjuk egymást a program alatt is segí­teni. Megoszthatjuk örömünket, bánatunkat, sikereinket. A csapatszellem fantasztikus csodákra képes” – tette hozzá Szilvia.

Megosztom