2018.12.11. ,
facebookrss


LEGFRISSEBB SZÁM

cimlap

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Email*
Név*


Intelligens ékszerek

A SWAROVSKI TEVÉKENYSÉGKÖVETŐ ÉKSZERKOLLEKCIÓJÁVAL A MODERN, AKTÍV ÉLETMÓDOT FOLYTATÓ HÖLGYEK STÍLUSOSAN VIGYÁZHATNAK ALAKJUKRA.

Családi Lap
2016.01.14  09:00   
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés

Az Egyesült Államokban, Kínában és Hongkongban már sikerrel debütált Swarovski tevékenységkövető ékszerkollekciót most globálisan is elérhetővé teszi a Swarovski, a fogyasztók kedvenc termékeihez igazítva. Az innovatív tevékenységkövető technológiával ellátott, a kollekció központi elemét képező Activity Crystal ragyogó és nőies megjelenésének, valamint kényelmesen viselhető kialakításának köszönhetően rendkívüli népszerűségre tett szert a modern, sokoldalú hölgyek körében.
A Misfit közreműködésével tervezett Swarovski Tevékenységkövető Ékszerkollekció a Swarovski első olyan intelligens termékcsaládja, amely egyedülálló technológiát épít az ékszer megjelenését meghatározó kristályba. A Swarovski Slake karkötővel vagy a karcsú sportkarkötővel párosítva ez a kényelmesen viselhető, gyönyörű ékszer igazán elegáns és divatos kiegészítővé válhat. „A Swarovski Tevékenységkövető Ékszerkollekcióval egy olyan termékkategóriára összpontosítjuk szakértelmünket, illetve olyan termékeket teszünk világszerte elérhetővé, amelyek piacát eddig jellemzően a férfi vásárlók uralták - magyarázta Joan Ng, az ázsiai csendes-óceáni térség termékmarketingért felelős alelnöke, majd hozzátette: „A sokoldalúsága révén elegáns és hétköznapi öltözékhez egyaránt viselhető Activity Crystal olyan edzéskövető megoldást biztosít a modern hölgyeknek, amely valójában ékszer is, így sohasem kell megválniuk tőle, ugyanakkor emlékezteti őket arra, hogy éjjel-nappal aktívak és fittek maradjanak."

A modern nő tökéletes társa a kifogástalan megjelenésért és közérzetért

Az ékszer központi elemét képező Activity Crystal professzionális tevékenységkövető technológiával van ellátva, amely éjjel-nappal rögzíti a fizikai aktivitást. A könnyű és kellemes tapintású Swarovski Tevékenységkövető Ékszerek megjegyzik az edzésekhez kitűzött célokat, hogy viselőjének a célvonalon kívül másra ne kelljen koncentrálnia. A tevékenységek áttekintéséhez a kristály vezeték nélküli technológiával szinkronizálja az adatokat viselője okostelefonjával, és az egészséges életmód jegyében lehetővé teszi a célok beállítását, táplálkozási napló vezetését és az eredmények megosztását az ismerősökkel. Az 50 méterig vízálló Swarovski Tevékenységkövető Ékszerek a modern, aktív hölgyek tökéletes társai.

Az ékszer megérintésekor fények jelzik az elvégzett tevékenységek időtartamát és állapotát, így tökéletes megoldást kínálnak az olyan egészségtudatos hölgyek számára, akik diszkrét módon szeretnék követni edzésprogramjukat.


A stílus és a funkcionalitás ötvözete

Számos funkciója mellett az Activity Crystal gyönyörű ékszer is, amely tervezésének köszönhetően divatos megjelenést biztosít a nap bármely szakában. Legyen szó a reggeli edzéshez viselt sportkarkötőről vagy a munkahelyen hordott Slake karkötőről, az intelligens kollekció nappali és esti öltözékekhez egyaránt ideális kiegészítő. A Slake karkötő, az Activity Crystal és a sportkarkötő megvásárolható szettként vagy darabonként, így bármilyen megjelenéshez változatosan és sokoldalúan kombinálható, és a Swarovski Activity Crystal bármilyen öltözék vagy alkalom stílusához igazítható.

Két karkötőmodell érhető el, számos divatos színben: az ízléses kristályokkal díszített egyedi Swarovski Slake karkötő vagy annak Deluxe változata kényelmes kialakítású és remekül párosítható más Swarovski karkötőkkel. A karcsú, kellemes tapintású sportkarkötő ideális edzőtermi viselet. A Swarovski Swanflower® mintával dombornyomott fekete, kék vagy fehér sportkarkötő rugalmasságának köszönhetően tökéletesen és diszkréten tartja az Activity Crystalt edzés vagy alvás közben.


A kommenteléshez be kell jelentkezni.

Hozzászólások

Nincs hozzászólás