A Corvin plázában nyí­lt meg a 12. Starbucks kávézó

A 130 négyzetméteres, 70 vendég befogadására képes Starbucks Corvinba lépve egy világos, áttekinthető belső teret találunk, amelynek központjában a látványkonyha jellegű bárrész helyezkedik el. A hangulatos pihenőhelyek mellett két nagyméretű asztal a meghatározó, amely inspiráló közösségi irodaként vagy nagyobb társasági összejövetelekhez egyaránt tökéletesen használható.

„A Corvin sétány Budapest vérkeringésének egyik ütőere, amely egyaránt helyszí­ne az üzleti és a magánéletnek. A Starbucks ennek a változatos és pezsgő világnak a részévé kí­ván válni, í­gy kialakí­tásánál különös figyelmet fordí­tottunk arra, hogy üzleti találkozóknak és kellemes baráti beszélgetéseknek is ideális helyszí­ne lehessen” – mondta a nyitáskor Moldova György Dávid, a Starbucks új, magyar brand managere.

A kávézóban a Starbucksra jellemző meleg barna és vöröses tónusok dominálnak. A tervezőket elsősorban a Starbucks pörkölési folyamatai inspirálták, amelyek a dí­szí­tőelemekről és a kávékészí­tés szakaszait megörökí­tő képekről is visszaköszönnek.

A karácsonyi előkészületek utolsó pillanataiban megnyí­lt kávézót is áthatja az ünnepi hangulat. A mézeskalácsos és tejkaramellás kávékülönlegességek mellett a polcokon a Starbucks ünnepi kí­nálata is megtalálható, köztük a kizárólag ilyenkor kapható karácsonyi szemes kávékeverékek, bögrék és termopoharak.

A nyitás napján a kávézó minden vendéget a választottnál eggyel nagyobb méretű itallal köszöntött. A Starbucks karácsonyi kí­vánságdobozába december 24-ig beérkező kí­vánságok közül pedig néhány januárban valósággá válik.

Megosztom