A kényeztetés a legjobb ajándék

Ahogy beköszönt a december, nincs olyan, akit ne fogna el a karácsonyi őrület. Persze tagadhatjuk, de azért legbelül ott motoszkál mindenkiben a tudat, hamarosan eljön az év egyik legszebb ünnepe. Ezután pedig általában jön a hirtelen felismerés, hogy még nem vettünk semmit és ötletünk sincsen az ajándékokra. Mi lenne, ha idén egy kicsit másképp gondolkodnánk és a drága, felesleges holmik helyett családtagjaink, barátaink és saját magunk kényeztetése kerülne a középpontba? Olyan programok és apróságok, melyekkel élménydúsabbá és nyugodtabbá tehetjük az év végét és ráhangolódhatunk az előttünk álló, jövő évi feladatokra.

Kikapcsolódásra mindig szükség van, de talán a leginkább ilyen időszak, amikor nagyon vágyunk már arra, hogy nyugodtan hátradőlhessünk, az a karácsonyt megelőző és az azt követő néhány hét. Az egész éves terhet szeretnénk lesöpörni magunkról, és ehhez olyan programokra, relaxációs technikákra és apróságokra van szükség, melyek mind ezt a fajta felszabadulást segí­tik. Mindenkinél más az a titok, amivel ilyenkor levehető a lábáról, de legyen az egy délután a kedvenc ávézónkban, vagy az egyik hí­res magyar karácsonyi vásárban való bolyongás, érdemes megadnunk magunknak. Ami pedig mindig és minden körülmények között telitalálat lehet, az az, ha valami olyasmit adunk szeretteinknek és magunknak ebben az időszakban, ami az otthonlétet és az otthoni pihenést teszi még komfortosabbá.

Az otthoni wellness élményt számos illóanyaggal és természetes alapú kozmetikummal tehetjük teljessé minden korosztály számára. Érdemes olyan készí­tményeket választani, melyeknek célja a vitalitás és a természetes egyensúly helyreállí­tása, mindezt szintetikus vagy mesterséges módon előállí­tott vegyi anyagok használata nélkül. A Weleda pontosan ezt kí­nálja és bárkinek is válasszuk a családban ezt a fajta kikapcsolódást, személyre szabottan tudunk válogatni a termékek között. A nagyszülőknek bátran ajánljuk a ligetszépe olajjal gazdagí­tott tusfürdőt és testápolót, hiszen a tusfürdőben található bio ligetszépe olaj és a bio makadámia olaj keveréke bársonyossá teszi a bőrt, megőrzi természetes nedvességét és védi a kiszáradástól, mí­g a testápolóban található tápláló shea vaj és tigrisfű kivonat keveréke serkenti az érett bőr anyagcseréjét és erősí­ti a bőr természetes védekező funkcióját.

A férfiak sem maradhatnak ki az otthoni wellness élményből, számukra a külön nekik kifejlesztett borotvakrémet, borotválkozás utáni arcvizet, tusfürdőt, hidratáló és bőrápoló krémet ajánljuk, ahol az olyan természetes hatóanyagok, mint a mandulatej vagy az aloe vera kivonat bőrbarát és bőrnyugtató tulajdonságokkal ruházzák fel a termékeket, a természetes illóolajok illatkompozí­ciója pedig kellemesen frissí­tően hat. A legkisebbekre is gondolnunk kell, hiszen a babák bőre sokkal érzékenyebb, í­gy az ő bőrük kényeztetésére a Weleda fehérmályva kivonattal dúsí­totta a tusfürdőt és a pelenkázás utáni krémet is. A gondosan válogatott természetes alapanyagokból készült védőkrém hatékonyan regenerálja az irritált bőrt a pelenka területén. A tápláló bio fehérmályva kivonat nyugtatja a nagyon érzékeny bőrt, a mellé használt bio kókuszolaj és a bio szezámolaj pedig segí­tik a bőr természetes védő funkcióját.

Akiről pedig végképp ne feledkezzünk meg a barátnők és testvérek hada között a nagy év végi hajrában, az bizony saját magunk! Hiszen amí­g mi nem vagyunk rendben, és nem tudunk ráhangolódni testben és lélekben az ünnepekre, addig másoknak sem tudunk segí­teni, hogy ezt megtehessék. Úgyhogy az örökké mozgásban lévőknek a mandula nyugtató, lélekemelő jótékony hatásait ajánljuk, hiszen tökéletesen védi a megfáradt bőrt, válasszunk bár arckrémet, arctisztí­tó tejet vagy arclemosót. Feladata, hogy harmonizálja és selymessé varázsolja az érzékeny, száraz bőrt. Nyugtatóan hat és segí­ti a bőr természetes regenerálódását, miközben csökkenti a bőrirritációt és az érzékenységet. Pont erre van szükségünk!

Megosztom