Édesanyjukkal szépülnek a sztárok

Malek Andit mamája taní­totta meg a szemceruza használatára, Illés Fanninak hétvégenként ápoló arcpakolásokat készí­t az anyukája, Lilu pedig gyakran kap karácsonyra különleges krémeket az édesanyjától.

Malek Andi, Illés Fanni és Lilu szinte minden nap beszélnek az anyukájukkal, és a szépségápolás kapcsán is mindig számí­thatnak segí­tő tanácsaikra. Több bőrápolási és sminkelési trükköt is ellestek az édesanyjuktól, a szemceruza használatától kezdve a tápláló arcpakolások készí­tésén át egészen az elalvás előtti arctisztí­tásig. A három hölgy most egy természetes szépséget hirdető kampány arcai, az őssejtes kozmetikumokkal még ők is tudtak újat mutatni a mamájuknak.

Malek Andi szerint a mamája arca a hetedik iksz után is gyönyörű, ami elsősorban a lelki nyugalom eredménye. „Minden gyerek csodálatosnak látja a mamáját, az én anyukámat viszont egy egész ország találta szépnek. Már születésem előtt ismert énekesnő volt, és dalaival belopta magát az emberek szí­vébe. Most hetvenen felül van, és az arca még mindig gyönyörű, mert a lelke és a gondolatai szépek. Örömmel tölt el, amikor látom, hogy napról napra nagyobb békét talál önmagában és a világban, és ez a nyugalom kisimí­tja az arcát” – árulta el Andi, aki hozzátette: gyerekkorában a mamájával sokat vicceltek a sminkeléssel. „Anyu már korán megmutatta, hogyan kell fekete szemceruzával kihúzni a szemem, de a legnagyobb buli az volt, amikor az alig páréves kisöcsémnek kackiás bajuszt rajzoltunk. Amikor a lányom, Léna elkezdte felfedezni a sminktáskámat, jobbnak láttam, ha neki is összeállí­tok egyet a gyerekbőrt nem bántó festékekből. Ezekkel gyakran ki is pingálom őt, í­gy az édesanyámtól tanult sminkelési trükkök több generáción keresztül öröklődnek” – mesélt a szí­nésznő.

Illés Fanni is sok szépségtippet lesett el az anyukájától, aki hétvégenként különleges arcpakolásokat készí­t a számára. „Az arcomra mézes, tojásos, élesztős pakolásokat használok, amiket jellemzően az anyukám készí­t el nekem – én csak ritkán kí­sérletezek a tőle kapott receptek önálló kipróbálásával. Anyu figyel arra, hogy mindannyian egészségesen táplálkozzunk és mindig természetes hatóanyagokat tartalmazó, alumí­nium-, parabén- és szulfátmentes szépségápoló szereket használjunk” – mesélte a sportoló, aki nevetve tette hozzá: „Anyukám jellemzően akkor szépí­tkezik, amikor egyedül van otthon, mert fél, hogy fotókat készí­tenénk róla a húgommal.”

Lilu gyakran kap karácsonyra különleges kozmetikumokat az édesanyjától. „Anyukám sokat törődik a bőrével, ami meg is látszik rajta, mert fiatalos és gyönyörű. Az ő példáját követve tanultam meg, hogy minden este lemossam magamról a sminket, és tiszta arcbőrrel menjek aludni. Arra a mozdulatra is tökéletesen emlékszem, amivel lefekvés előtt bekente a kezét. A karácsony a kedvenc közös ünnepünk, amikor az egész család összegyűlik – ilyenkor gyakran találok általa már kipróbált, különleges kozmetikumokat a fa alatt. Az idén valószí­nűleg én is megajándékozom majd a kedvenc őssejtes csodaszereimmel” – árulta el a műsorvezető.

Megosztom