2018.12.11. ,
facebookrss


LEGFRISSEBB SZÁM

cimlap

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Email*
Név*


Miranda Kerr gyönyörű ékszereket mutatott be

A SWAROVSKI ÚJ KOLLEKCIÓJÁT AZ ÜNNEPEK VARÁZSA IHLETTE.

Családi Lap
2015.12.14  16:00   
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés

Az ékszerkészítő vállalat az ünnepek varázsához és az ajándékozás öröméhez egy csillogó új kollekcióval járul hozzá, amit a brand múzsája, Miranda Kerr közreműködésével terveztek.
Három szezon közös kampányai során Miranda Kerr és a Swarovski olyan kreatív együttműködésbe kezdett, ami végül egy kollekció formájában öltött testet. „Öröm látni, ahogy mindez megvalósul, ez egy csodálatos folyamat volt" - mondta Miranda Kerr ausztrál fotómodell. A Swarovski kreatív igazgatója, Nathalie Colin szerint: "Miranda erős nő, aki tudja, hogy mit akar. Nagy mértékben részt vett a kreatív folyamatban, tartalmas megbeszéléseink voltak Sydney-ben és a világ különböző tájain, Párizstól New York-ig és Los Angeles-ig."

A kollekció a sokoldalú nő egyéni stílusát hangsúlyozza csillogásával. A könnyed arányokat, nőies formákat és kifinomult kristályapplikációkat alkalmazó, Miranda Kerr közreműködésével készült Swarovski kollekció két termékvonalat tartalmaz, ezek a Diapason és a Duo.

Mivel a brand múzsája, Miranda Kerr maga is sokoldalú nő, az általa ihletett ékszerek is a számára fontos értékeket tükrözik. A csillogás, szeretet, öröm, szellem, erő és báj függők formájában testesül meg, amelyeket kifinomult, csillogó szimbólumok díszítenek. Ezek a jelentés teli darabok tökéletes ajándékok, és szabadon rétegezhetők, így mindennapi öltözékével is kifejezheti egyedi stílusát.


A kommenteléshez be kell jelentkezni.

Hozzászólások

Nincs hozzászólás