Az ünnep hangjaiAz ünnep hangjai

A legszebb ünnepi klasszikusok és a karácsony legvidámabb dalai, a Csendes Éj, az Ave Maria, a Fehér karácsony társaságában számos más sláger is elhangzik majd az este folyamán.

Mahó Andrea itt mutatja majd be új gyönyörű karácsonyi dalát is, amelynek zenéjét Derzsi György szerezte, szövegét pedig Valla Attila í­rta. Az élő premieren a művésznő egy kórus közreműködésével teremt majd varázslatos hangulatot a Pesti Magyar Szí­nházban.
Az est fényét tovább emeli, hogy Mahó Andrea jótékonysági koncertjén a művész olyan barátai és kollégái is szí­npadra lépnek majd, mint Koós Réka, Csengeri Attila, Miller Zoltán, Sasvári Sándor és Pankotay Péter. A koncerten fellép az Andor Ilona Ének-Zenei íltalános és Alapfokú Művészeti Baptista Iskola gyermekkórusa, Tamási Kinga Johanna vezetésével. A zenei alapot Erős Csaba zenei vezető és zenész kollégák biztosí­tják. Rendező:Váradi Eszter Sára.

A zene igazi ünnep, behatol a lélekbe, és szeretetet, örömteli érzést áraszt. A koncert hangulatát és a műfajok közötti átjárást a hagyományos komolyzene és a könnyedebb stí­lusú dalok teszik lehetővé. Az est művészei különleges kapcsolatot teremtenek ég és föld között, hamisí­thatatlan jó életérzést biztosí­tva a közönségnek. Az este további különlegessége, hogy teljes egészében az ünnep hangulatát tükrözi nem csak hangzásban, de látványvilágában is.

A szí­nésznőről köztudott, hogy nagyon szereti a gyermekeket és rendszeresen jótékonykodik. A karácsonyi jótékonysági koncert bevételből a Korszerű szülészetért és Nőgyógyászatért Alapí­tvány részesül, amely a budapesti I. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati klinika Neonatális Intenzí­v centrumát támogatja. Az alapí­tvány elnöke Dr. Rigó János egyetemi tanár, aki egyben a klinika igazgatója.

Életre szóló élménnyel várjuk advent harmadik vasárnapján a Pesti Magyar Szí­nházban, ne hagyja ki!

Megosztom