A Mikulás mindenkinél jár

A jótékonysági programmal a márka és a művészek arra hí­vják fel a figyelmet, hogy a nevelésbe vett gyermekek számára is legalább annyira fontos a szeretet és az egymással való törődés, mint a családokban.

Gróh Ilona és Gáll Viktória Emese Ringató foglalkozást tartott az otthonban élő kicsiknek. „Szí­vesen jöttünk, nagyon örültünk, hogy itt lehettünk! A kisgyermekek egészséges lelki, szellemi fejlődése szempontjából elengedhetetlenül fontos az élményt adó közös éneklés és játék. A gyermekotthonban élő apróságoknak talán méginkább szükségük van ezekre a meghitt, önfeledt pillanatokra” – mondta Gróh Ilona, a Ringató módszer kidolgozója, Nemzetközi Forrai Katalin-dí­jas zenepedagógus.

Szinetár Dóra, Jászai Mari-dí­jas szí­nésznő is örömmel fogadta a Sudocrem® felkérését. Dóra kedvessége és vidámsága áthatotta a gyermekekkel megtelt helyiséget. A kicsik figyelmesen hallgatták Dóra meséjét, az ismert gyermekdalokat pedig hamarosan vele és a Ringatóval énekelték. Dóra í­gy nyilatkozott: „Boldogsággal töltött el, hogy az átmenetileg családjuktól távol élő gyerekeknek örömet szerezhettem. Kollégáimmal rendszeresen jótékonykodunk, mert hiszünk abban, hogy szeretet adni az egyik legértékesebb ajándék.”
A Sudocrem® a gyermekotthon lakóinak a mesés – zenés meglepetés mellett 100 db Szudi névre keresztelt, egyedi tervezésű plüssfigurát, kifestőket és szí­nes ceruzákat, bögréket valamint negyed évre elegendő Sudocrem® terméket adományozott.

„Egész évben azon dolgozunk, hogy minden gyermek a lehető legjobb körülmények között cseperedhessen fel. Számunkra a babák boldogsága a legfontosabb. Karácsony előtt elsőnek azokra a gyermekekre gondoltunk, akiknek nélkülözni kell az otthon melegét. Nagyon jó érzés volt látni, hogy sikerült örömet okoznunk a kicsiknek, és bí­zunk abban, hogy segí­teni tudunk a gondozóknak, akik olykor emberfeletti munkát végeznek, és őszinte szeretettel veszik körül a felügyeletükre bí­zott gyermekeket” – tette hozzá Hajdú Petra, a Sudocrem® termékmenedzsere.

Megosztom