Magyar hotel lett a világ legszebb erdei szállodája

A kitüntető dí­j különös jelentőséggel bí­r, hiszen az Oxigén Hotel****superior Family & Spa az egyetlen magyar szálloda, amely a versenyben nemcsak az országos kategória, hanem a nemzetközi mezőny legjobbjának is bizonyult.

A hotel csodás ősfás, erdei környezetben helyezkedik el Magyarország egyik legfrekventáltabb turisztikai régiójában, a Bükk hegység lábánál Noszvajon, amely település az ország egyik legtisztább levegőjű falujaként is ismert. Ebben a páratlan természeti környezetben, az Oxigén Hotel Family and Spa olyan család- és bababarát szolgáltatásokat nyújt vendégeinek, ahol a család minden korosztályának tökéletes pihenése és felfrissülése garantált. A szálloda elegáns mégis családias hangulatú enteriőrje a méltán ismert és elismert dizájner, belsőépí­tészeti szakember Varró Zoltán munkáját dicséri, aki páratlan harmóniával tükrözte vissza a hotel belső tereiben a szállodát körülölelő természet pompáját, szí­neit, formáját, fényeit.

A vendégek itt úgy érezhetik magukat, mintha egy modern eleganciával berendezett vidéki kastélyba csöppentek volna. A szobák nagy ablakai a természetet viszik be az épületbe, illetve szép, erdei látványt nyújtanak, annak megnyugtató energiáival együtt.

A World Luxury Hotel Awards versenyén évről évre a világ legjobb luxus szállodái mérik össze erejüket, mégpedig a vendégek tapasztalatai, szavazatai alapján. A szolgáltatás terén nyújtott kiváló teljesí­tményért büszkék vagyunk kollégáinkra és nagyra becsüljük vendégeink elismerését, melyek közösen jutattak minket a World Luxury Hotel Awards nemzetközi versenyének Best Forest Hotel kitüntető dí­jához 2015-ben.

Megosztom