Fény az éjszakában

A karácsonyi szezon 21 óráig meghosszabbí­tott nyitvatartással, akár 80%-os kedvezményekkel és a burgenlandi Licht ins Dunkel (Fény az éjszakában) VIP jótékonysági eseményével kezdődik.

A parndorfi Designer Outlet november 12-én jótékonysági eseményével indí­tja a karácsonyi bevásárló szezont, mely során 21 óráig meghosszabbí­tott nyitvatartással, akár 80%-os kedvezményekkel és sok karácsonyi meglepetéssel várja vendégeit, hogy még könnyebb legyen ráhangolódni a közelgő ünnepekre. Tökéletes alkalom az első karácsonyi ajándékok beszerzésére!

VIP jótékonysági esemény a Licht ins Dunkel Burgenland (Fény az éjszakában) jóvoltából

Az idei Karácsonyi Late Night Shopping is a jócselekedetek jegyében zajlik: számos prominens személy jelezte, hogy a helyszí­nen kí­vánja támogatni a Licht ins Dunkel Burgenland (Fény az éjszakában) tevékenységét. A támogatásból a parndorfi Designer Outlet is kiveszi a részét, és 10 000 euró értékű csekket adományoz Hans Niessl tartományi elnöknek.

Karácsonyi hangulat kicsiknek és nagyoknak

Hangulatos élőzene, kulináris ajánlatok és ünnepi dí­szek gondoskodnak a megfelelő hangulatról az egész Központban. A gyerekek játszhatnak Dinolandben vagy megoszthatják első karácsonyi kí­vánságaikat személyesen a Mikulással. Az est fénypontjaként felgyúlnak a Center karácsonyfájának fényei.

Megosztom