Számoljuk fel az anyai és újszülöttkori tetanuszt!

A Pampers és az UNICEF közötti együttműködés idén ünnepli 10. évfordulóját. Az együttműködés során eddig 17 országban sikerült felszámolni az anyai és újszülöttkori tetanuszt (MNT), idén pedig újra felhí­vják a figyelmet arra, hogy aki tud, csatlakozzon különleges születésnapi kí­vánságukhoz: felszámolni az anyai és újszülöttkori tetanuszt mindenütt, ahol még mindig veszélyt jelent. A kezdeményezést a Családi Lap is támogatja!

Hogyan tudunk segí­teni?

A Pampers-UNICEF “1 csomag = 1 védőoltás” kampány keretén belül a Procter&Gamble, a Pampers pelenkák gyártója az UNICEF-et támogatja tetanusz elleni védőoltások vásárlásában. A kampány 2015. október 1-étől 2015. december 31-ig tart. Az idei programban most bárki segí­thet 3 egyszerű módon:
• 1 csomag=1 védőoltás: Minden kampánylogóval ellátott Pampers pelenka megvásárlásával a Procter&Gamble egy védőoltás árának megfelelő összeget különí­t el az UNICEF javára. Idén a Tescóban vásárolt egyéb Pampers termékek most még több védőoltás összegyűjtését teszik lehetővé.

• 1 megtekintés/megosztás=1 védőoltás: a Pampers Facebook oldalán elérhető „Kí­vánságok” cí­mű film minden egyes megtekintésével vagy megosztásával, a Procter&Gamble további 1 védőoltásnak megfelelő összeget adományoz a tetanuszfertőzés leküzdéséért.
• 1 fotó/videó=1 védőoltás: Tölts fel egy fotót vagy videót a Facebookra kisbabádról, amin épp kí­ván valamit, és elfúj egy gyertyát. Taggeld a #PampersUnicefJokivansag elnevezéssel, és máris csatlakoztál a kí­vánságunkhoz, hogy felszámoljuk az anyai és újszülöttkori tetanuszt. Minden egyes jókí­vánság-fotó feltöltése után ugyanis a Procter&Gamble további 1 védőoltásnak megfelelő összeget adományoz a program számára.
Csatlakozz hozzánk 10. születésnapunk alkalmából a 3 egyszerű lépés közül valamelyikkel, és támogasd az újszülötteket és anyukájukat a tetanuszfertőzés elleni küzdelemben. További információért látogass el a www.Pampers.hu vagy a www.unicef.hu oldalakra

Megosztom