A St Germain visszatért!

Húsz évvel a Boulevard után, tizenöt évvel a többszoros-platina Tourist lemezt követően (mely több mint 3 millió példányban kelt el világszerte) és egy világkörüli turné után, Ludovic Navarre, alias St Germain, végre megtalálta a visszautat a stúdióba.

Az elmúlt két évtized elektronikus zenéjének elismert alakja, a “French Touch” úttörője és az intelligens, érzéki, eredeti deep house alkotója. Tökéletesen és finoman keveri az autentikus gyökereket a modern hatásokkal. Zenéje komplex keverék, amely tükrözi a blues, a jazz és a fekete zene iránti szeretetét, ugyanakkor a hipnotikus elektronikus hurkok harmonikusan összefonódnak az énekmintákkal. Ki tudja elfelejteni a hí­res “Alabama Blues”-t vagy “Rose Rouge”-t, a világ minden részen játszott slágert… Még a Rolling Stones koncerteken is!

Ez az új névadó album szí­nes és kivételes zenei utazás. Afrikai zenészek vettek részt a felvételen, az albumon hagyományos mai hangszerek (például kora, balafon, n’goni) keverednek az elektromos gitárral, zongorával, szaxofonnal és elektronikus hurkokkal, olyan titkos képletet követve, amilyet csak St Germain készí­t.

Az első kislemez, a “Real Blues” tökéletes nyári dal, a legendás Lightnin ‘Hopkins hangja szólal meg tüzes dobok és ütőhangszerek kí­séretében.

https://www.facebook.com/StGermainOfficial

https://www.youtube.com/user/StGermainOfficial

Jegyek kaphatók a Ticketpro országos hálózatában, a Broadway jegyirodákban, valamint a Jegymester webáruházban.

Megosztom