Boldoggá tenni

A fekete hangú előadóművész azért is büszke karrierje újabb fontos állomására, mert ismét olyan területen bizonyí­that, amelyre eddig kevesen mertek kortársai közül
vállalkozni.

Takács Nikolas az elmúlt öt évben a hazai zenei élet egyik megkerülhetetlen alakja lett és mára sikerült bizonyí­tania, több, egy kereskedelmi televí­zió tehetségkutatóján feltűnt fiatalnál. Élni tudott a többmilliós nézettséget jelentő ismertséggel és figyelemmel, és komolyan vette a korábban tanultakat. Miközben folyamatosan feszegeti saját határait, miközben a minőségből sem akar alább adni, mindig szem előtt tartja a közönség, elsősorban rajongóinak a szórakoztatását. Hogy jó úton jár, bizonyí­tja több közönség- és szakmai dí­j, négy rádiós sláger, három önálló zenei kiadvány, több ezer határon innen és túli fellépés, telt házas koncert a RaM Colosseumban, illetve az Erkel szí­nházban, miközben olyan előadókkal dolgozhatott együtt – többek mellett -, mint Jávori Vilmos, Babos Gyula, Tony Lakatos, Solti János, Szőke Nikoletta, Bangó Margit, Charlie. Takács Nikolas pedig tovább álmodik, és amellett, hogy elkezdte amerikai karrierjét is épí­teni – 2014-ben aláí­rta elsőlemezszerződését és túl van első amerikai turnéján, első dalát pedig már az ottani rádiók is játsszák -, a hazai közönségről sem feledkezik meg. Karácsony előestéjén, majdnem harminc fős zenekarral együtt ad szimfonikus koncertet a Budapest Kongresszusi Központban.

– Hihetetlen büszke vagyok, és pályafutásom újabb fontos állomásának tekintem a december 23-ai koncertet. A saját dalokat, illetve egy-két világslágert áthangszerelünk erre az estére, a zenekarom pedig kiegészül egy szimfonikus zenekar tagjaival. A sok hangszer és kiváló zenész együtt ad majd új hangzást a különböző dallamoknak. Nem tagadom, van bennem némi izgalom. A rajongók azonban már megszokhatták, hogy az évvégére időzí­tem mindig az igazi „í­nyencségeket”, remélem, ezúttal is sikerül mindenkit Boldoggá tenni. Minden év elején megfogalmazzuk a menedzsmentemmel, milyen főbb állomások mentén szeretnénk tovább fejlődni. Örülök, hogy egy újabb nagy álom valósul meg, és végtelenül hálás vagyok, hogy ebben partnerre találtunk a Leier cégcsoporttal. Ma már támogató nélkül egyre nehezebb nagy eseményeket, akár koncerteket rendezni. A mai napig családi alapokon nyugvó nagyvállalattal hasonló az értékrendünk: a Leier és én is kiemelten fontosnak tartjuk az örök értékeket, a családot, az összetartozást és a minőséget mindenekfelett. Nagyon jóleső érzés, hogy ők első pillanattól hittek bennem és segí­tették e különleges esemény létrejöttét- mondta Takács Nikolas.

A december 23-ai koncerten természetesen lesznek sztárfellépők is, erről azonban egyelőre hallgatnak a szervezők, de annyit í­gértek, jól illeszkednek majd Nikolashoz és a zenei stí­lusához.

Jegyinformációk:

A Leier bemutatja: Takács Nikolas Boldoggá tenni Symphonic concert

2015. december 23. 20.00

Budapest Kongresszusi Központ (1123 Budapest, Jagelló út 1-3.)

Jegyek már válthatók a jegy.hu hálózatában 5900 Ft, 7900 Ft, 9900 Ft árakon.

Megosztom