2018.12.17. ,
facebookrss


LEGFRISSEBB SZÁM

cimlap

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Email*
Név*


Szeretettel Milánóból és Palermóból!

A NESPRESSO KÉT ÚJ LIMITED EDITION KÁVÉŐRLEMÉNNYEL TISZTELEG AZ OLASZ KÁVÉKULTÚRA HAGYOMÁNYAI ELŐTT.

Családi Lap
2015.09.18  16:00   
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés

A Nespresso minden évben megalkotja limitált kiadású termékeit, újra meg újra kellemes meglepetést szerezve ezzel az érzéki örömök és a különleges kávék rajongóinak. A márka idén két Limited Edition ristrettót alkotott - a Tribute to Milano és a Tribute to Palermo keverékeket - amelyek a sokszínű és gazdag olasz kávékultúra előtt tisztelegnek, felidézve két nagyon eltérő hangulatú város, Milánó és Palermo atmoszféráját.
- A Trieste és a Napoli Limited Edition kávék után folytatni akartuk a sikeres olasz sorozatot, ezért új termékeinkben most Milánó és Palermo utánozhatatlan kávékultúráját elevenítettük fel. A Tribute to Milano keverékhez a pörgős és elegáns Milánó nyüzsgése adta az ihletet; ebben a városban az emberek egy bárban állva, gyorsan hörpintik fel kávéjukat. Ezzel szemben a Tribute to Palermo egy erőteljes, intenzív ízvilágú és testes ristretto. Ez a kávé a szicíliai piacok illatorgiáját idézi, és ízvilágát kakaós aromák, fűszeres, borsos jegyek színesítik - vagyis csupa olyasmi, amit Palermo piacain sétálgatva is megtapasztalhatunk. - mondta el Karsten Ranitzsch (Head of Coffee, Nespresso).

A Nespresso neve egyet jelent a minőséggel, így a legfinomabb Arabica és Robusta kávékból készített két új Limited Edition ristretto, a Tribute to Milano és Tribute to Palermo különleges kávéélményt kínál.

Az intenzív ízvilágú kávék rajongói számára mindkét Limited Edition ristretto tökéletes választást jelent majd, annál is inkább, mert feketén és tejjel egyaránt izgalmasnak ígérkeznek. Élvezze a Tribute to Milano intenzív aromáit latte macchiatoként, amelynek krémes, tejes ízei harmonikusan hangsúlyozzák ki a karamellás aromákat, és ízlelje meg a Tribute to Palermo kávét egy aromás cappuccino formájában, amelyben jól érvényesül az ital testessége és erőteljes karaktere!
Válasszon hát, hogy Milánó vagy Palermo gazdag kávéhagyományait szeretné élvezni - vagy éppen mindkettőt -, s a két új ristretto segítségével máris elmerülhet e két város varázslatos hangulatában!

A Tribute to Milano és a Tribute to Palermo 2015. augusztus 31-től korlátozott időn át világszerte kapható lesz a www.nespresso.com honlapon, a Nespresso Boutique-okban, valamint telefonon, a Nespresso Club-on keresztül. 10 kapszula ára 1400 Ft.
Kapcsolódó cikkek:
A kommenteléshez be kell jelentkezni.

Hozzászólások

Nincs hozzászólás