Tiszta ruhákat akarok!

Elkezdődött az őszi hajtás. A gyerekek iskolába, óvodába indulnak, a szülők is visszatérnek a dolgos hétköznapokhoz. A rohanós reggeleket könnyen megnehezí­theti, ha kedvenc ruháinkat foltosan, gyűrötten húzzuk elő a szekrényből.

A mosás sok háziasszony rémálma, hiszen sosem lehetünk teljesen biztosak abban, hogy a program végeztével makulátlanul tiszta, vagy esetleg helyenként még foltos ruhákat találunk a gépben.

Szerencsére az Amway SA8 Delicate folyékony finommosószer koncentrátumával ilyen nem fordulhat elő, hiszen alacsony hőfokon is eltávolí­t minden foltot a legkényesebb anyagokból is. Ez a különleges koncentrátum remekül használható gépi és kézi mosáshoz, gyapjú, selyem vagy akár sportruházatok tisztí­tásához egyaránt. Könnyű kiöblí­teni, í­gy még az érzékeny bőrt sem irritálja. Ráadásul igazán takarékos. Kézi mosáshoz elegendő 5-10 ml mosószert adni a ví­zhez – keménységtől függően – í­gy akár 200 alkalomra is elegendő egyetlen flakon. Gépi mosás esetében pedig mindössze 20-30 ml mosószerre van szükség belőle.

Mosás után a ruhák hosszan tartó illatáról és puhaságáról az SA8 textilöblí­tő koncentrátum gondoskodik, mely Kerti- vagy Alpesi virágillatban kapható. Ez a különleges összetételű öblí­tőszer puhí­tja és ellazí­tja a textí­liák szálait, í­gy téve könnyebbé a vasalást. Nagy koncentrációjának köszönhetően igazán kevés, mindössze 10 ml szükséges belőle egy 5 kg-os mosáshoz, í­gy egy flakon akár 100 alkalomra is elegendő. Összetétele környezetbarát, nem tartalmaz foszfátokat, klórt, szí­nezéket EDTA és NTA vegyületeket. Visszaállí­tja az anyag puhaságát, lassí­tja a kopását, í­gy növeli élettartamát.

Akármennyire is vigyázunk napközben, kisebb balesetek, főleg kisgyermekes családokban könnyen előfordulhatnak. Ilyenkor a gyors tisztí­tás akár a ruha életét is megmentheti, hiszen egy beszáradt foltot később már sokkal nehezebb kitisztí­tani. Ilyen esetekben az L.O.C Mini törlőkendő lehet kedvenceink megmentője, mely L.O.C. Univerzális tisztí­tószerrel lett átitatva, í­gy tökéletes megoldást kí­nál, ha véletlenül kiömlik valami. Az erős, szakadásálló törlőkendők nagyszerűen tisztí­tják a makacs foltokat még a textí­liákról is. A praktikus csomagolás kényelmesen elfér a kézitáskában, bőröndben vagy kesztyűtartóban, adhatunk belőle a gyerekeknek is, í­gy az iskolai balesetek esetén is nagy segí­tség lehet, hiszen nagyon gyoran meg szárad.

Megosztom