2020.04.10. ,
facebookrss


LEGFRISSEBB SZÁM

cimlap

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Email*
Név*


Tiszta ruhákat akarok!

Néhány praktikus tipp a foltmentes, tiszta ruhadarbokért.

Családi Lap
2015.09.02  11:30   
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés

Elkezdődött az őszi hajtás. A gyerekek iskolába, óvodába indulnak, a szülők is visszatérnek a dolgos hétköznapokhoz. A rohanós reggeleket könnyen megnehezítheti, ha kedvenc ruháinkat foltosan, gyűrötten húzzuk elő a szekrényből.
A mosás sok háziasszony rémálma, hiszen sosem lehetünk teljesen biztosak abban, hogy a program végeztével makulátlanul tiszta, vagy esetleg helyenként még foltos ruhákat találunk a gépben.

Szerencsére az Amway SA8 Delicate folyékony finommosószer koncentrátumával ilyen nem fordulhat elő, hiszen alacsony hőfokon is eltávolít minden foltot a legkényesebb anyagokból is. Ez a különleges koncentrátum remekül használható gépi és kézi mosáshoz, gyapjú, selyem vagy akár sportruházatok tisztításához egyaránt. Könnyű kiöblíteni, így még az érzékeny bőrt sem irritálja. Ráadásul igazán takarékos. Kézi mosáshoz elegendő 5-10 ml mosószert adni a vízhez - keménységtől függően - így akár 200 alkalomra is elegendő egyetlen flakon. Gépi mosás esetében pedig mindössze 20-30 ml mosószerre van szükség belőle.

Mosás után a ruhák hosszan tartó illatáról és puhaságáról az SA8 textilöblítő koncentrátum gondoskodik, mely Kerti- vagy Alpesi virágillatban kapható. Ez a különleges összetételű öblítőszer puhítja és ellazítja a textíliák szálait, így téve könnyebbé a vasalást. Nagy koncentrációjának köszönhetően igazán kevés, mindössze 10 ml szükséges belőle egy 5 kg-os mosáshoz, így egy flakon akár 100 alkalomra is elegendő. Összetétele környezetbarát, nem tartalmaz foszfátokat, klórt, színezéket EDTA és NTA vegyületeket. Visszaállítja az anyag puhaságát, lassítja a kopását, így növeli élettartamát.

Akármennyire is vigyázunk napközben, kisebb balesetek, főleg kisgyermekes családokban könnyen előfordulhatnak. Ilyenkor a gyors tisztítás akár a ruha életét is megmentheti, hiszen egy beszáradt foltot később már sokkal nehezebb kitisztítani. Ilyen esetekben az L.O.C Mini törlőkendő lehet kedvenceink megmentője, mely L.O.C. Univerzális tisztítószerrel lett átitatva, így tökéletes megoldást kínál, ha véletlenül kiömlik valami. Az erős, szakadásálló törlőkendők nagyszerűen tisztítják a makacs foltokat még a textíliákról is. A praktikus csomagolás kényelmesen elfér a kézitáskában, bőröndben vagy kesztyűtartóban, adhatunk belőle a gyerekeknek is, így az iskolai balesetek esetén is nagy segítség lehet, hiszen nagyon gyoran meg szárad.

A kommenteléshez be kell jelentkezni.

Hozzászólások

Nincs hozzászólás