2018.12.10. ,
facebookrss


LEGFRISSEBB SZÁM

cimlap

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Email*
Név*


Mangóízű csók a francia helyett

A hálószobák titka rejtve marad előttünk külföldön? Vagy mégsem?

Családi Lap
2015.08.27  14:20   frissítve: 2015.08.27 14:36
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés

Az Európán belüli utazások gyakorlatilag mindennaposak, sőt ma már az egzotikus tájakra, országokba is könnyen eljuthatunk. A világhálón másodpercek alatt landol egy szelfi a legszebb épület előttről, a barátokat a helyi vacsora képével ingereljük. Másképp szeretkeznek Indiában? Melyik a legfontosabb érintés Egyiptomban? Másképp csókol egy afrikai? És ha férfi? És ha nő? Mit szabad? És mit nem?
Hogy mi történik a „kulisszák mögött", izgalmasabb téma lehet, mint az, amit a közösségi médiában percenként megcsodálhat bárki. Elérhetetlen? Vagy elképzelhetetlen, hogy milyen is lehet egy „vegyes páros"? Hogyan alakul egy párkapcsolat, amikor a különböző neveltetések, tradíciók és szexuális kultúrák találkoznak? Előre viszi-e vajon az együttélést a mentális különbözőség, vagy éppen fordítva: egy idő után pont ettől feneklik meg? Ne találgassunk: néhányan megtapasztalták ezt a különleges élményt, meglepő dolgokkal találkozhattak már a randevúk során - az ágy örömeiről nem is beszélve.

Szex csak gyereknemzés céljából?

- Mi, indonézek rendkívül szemérmesek és zárkózottak vagyunk, különösen a párválasztás és a szexualitás területén - meséli Sz. Harlina Indonéziából származó feleség, aki Magyarországon üzletember férjével és két gyermekével él. - Fokozottan igaz ez a muszlim vallásúakra (az ország lakosságának legnagyobb része muszlim - a szerk.). Az, hogy valakivel együtt járunk, vagy főleg, hogy őt választjuk, több randizás után dől el. Az indonéz tinédzser az iskolában és az ismerősöktől tanulja meg a szexualitás alapjait, a szülőkkel erről nem lehet beszélni, mert ez tabu, erősen titkolják, sőt a gyerekek előtt sem mutatják ki az egymás iránt érzett szerelmet. A házasság előtt senki nem él szexuális életet, az indonézeknél a szerelmeskedés főként a gyereknemzés céljából történik. Az erkölcstelen, durva együttlét egyáltalán nem elfogadott, sem a szélsőségek és a perverziók. Új pozíciók kipróbálása még szóba jöhet, sőt tudnak az indonézek „vadulni", de ezt mély titok fedi, és nem juthat ki a hálószobából. Az európai kultúra ennél sokkal nyitottabb. Nálunk, ha valaki az utcán csókolózik, azt elítélik. Nem is szokás. A férjemmel először munkatársak voltunk, és amikor egy céges fotózáson átkarolt, kértem, hogy ilyet ne tegyen többet a nyilvánosság előtt, mert nem illendő. Az udvarlás során elfogadta minden kérésem. A négy fal között, már a házasságunk során, megvallom, volt, hogy olyan dolgokat kért tőlem az ágyban, amelyek számomra elképzelhetetlenek (például az anális szexet), és - mivel a férjjel az ember nem ellenkezik, ez is ősi hagyományunk - nagyon nehéz volt kibújnom alóluk. De egy-két alkalom után mégis megtettem, mert képtelen voltam rá.

A Káma-szútra nem kötelező olvasmány

- Kiállításra utaztam Bombaybe - emlékszik vissza N. Ágnes üzletkötő, egy nemzetközi cég képviselője. - Soha nem voltam még ott, és egy porcikám sem kívánta az utat. Aztán megtetszett, és rászántam még néhány napot egy kis városnézésre. Megbíztam egy helyi, a szállodában levő ügynökséget, hogy szervezze meg nekem. Egy sofőrt adtak mellém, aki néhány napon át vitt mindenhová, és megmutatta a nevezetességeket. Nem tudom, mi történt velem, hallottam már róla, hogy különleges varázsa van Indiának. Mintha fejbe kólintottak volna, olyan hatással volt rám az ország kultúrája, a légkör, az emberek. Nem ismertem magamra. A kísérőm vonzott, mint a mágnes. Olyannyira, hogy próbáltam őt, hm..., elcsábítani. Én, aki soha életemben nem tettem ilyet. Ő tiltakozott, nős férfiként, három gyermeket nevelve. A megcsalás nemcsak hogy nem szokás odakint, de súlyos bűnnek számít. Ráadásul vidéki volt, ahol ez fokozottan igaz. Végül az utolsó este „megadta magát", nem bírtuk tovább. Hallottam már a híres indiai szexkultúráról. Ez azonban akkor eszembe sem jutott. Egyszerűen átadtam magam az együttlétünknek, gondolkodni képtelen voltam, csak éreztem őt minden porcikámmal. Aki volt már indiai férfival, az tudja, hogy a varázsuk elképesztő, pedig nem rámenősek. Ami furcsa volt, hogy a csókolózásnál nem használják a nyelvüket, sőt a partnerem fújjogva fordította el a fejét, amikor megpróbáltam megcsókolni. Náluk ez egyfajta pecsét, amellyel lezárják a nő ajkát. Ötször tett magáévá azon az éjjelen, de az az igazság, hogy a technikai tudásán látszott, hogy a Káma-szútrát nem ismeri. Csak tapogatózott, hogy mi okoz szexuális örömet. Az orális szexet elutasította, már amennyiben adni kell, irtózott tőle. Szerintem halálra rémült, amikor orgazmusom volt. A legzavaróbb mégis a rettegés volt a szemében: ha kiderül a viszonyunk, azonnal kidobják az állásából, a család pedig nem bocsát meg. „Apám megölne, ha tudná, hogy most mit csinálok itt veled" - suttogta.

Szeszler Szilvia

 


A cikk folytatása a CSALÁDI LAP 2015. augusztusi számában olvasható.

Kapcsolódó cikkek:
A kommenteléshez be kell jelentkezni.

Hozzászólások

Nincs hozzászólás