Megjelent a Családi Lap júliusi száma!

A júliusi számunk a nyár jegyében készült el. Lacikonyha helyett okoslángost ajánlunk, ha idén nem jut lehetősége nyaralni, számos alternatí­vát kí­nálunk. Például hogy a teraszt hogyan rendezze át, tengeri hangulatban. De foglalkozunk a vakáción lévő gyerekekkel is, hogy ne essen bántódásuk az internet világában – vagy bemutatunk öt embert, aki nyáron biztos, hogy dolgozik. Értünk.

Trokán Nóra: Félni hülyeség!
A szí­nészek valószí­nűleg ugyanúgy várják a nyarat, mint a diákok. Ilyenkor végre ők is szusszanhatnak egy kicsit, hogy aztán újult erővel vághassanak bele a következő évadba. Trokán Nóra is túl van az utolsó próbán, és már most arról álmodozik, milyen jól fogja érezni magát a párjával Rómában, Izraelben és a Balatonon. ím amikor itthon van és teheti, rohan a lovardába, hogy Táncos hátára pattanjon.

Bioinformációval gyógyí­tani?
Több ezer éves múltra tekint vissza a hagyományos kí­nai orvoslás, ám ez az ősi ismeret a modern ember számára is fontos tudás. A testben futó energiapályák vizsgálatával és néhány bioinformációt tartalmazó esszenciális csepp segí­tségével akár nálunk is gyógyulást nyújthat. Hogyan?

A nyár háttérmunkásai
Szinte el sem tudjuk képzelni a nyarat finom falatok és szórakozás nélkül. Hűsí­tő fagyi, bódí­tó koktél, szabadtéri koncert, esetleg egy kis könnyű evezés a hazai vizeken – a forró napok elmaradhatatlan kellékei. De vajon eszünkbe jutnak-e azok, akik mindezt lehetővé teszik nekünk? Akik fáradságot nem kí­mélve állí­tják elő a csodás í­zeket a fagylaltokban, akik éjt nappallá téve gondozzák, tisztogatják a kenukat, csónakokat, akik a századik koktél kikeverése után is mosolyognak ránk? Őket kérdeztük most munkájukról és arról, hogy mit jelent nekik a nyár.

Kötözz meg, drágám!
A szürke ötven árnyalata cí­mű könyv és film igencsak felkorbácsolta a kedélyeket. Voltak, akik perverznek titulálták, mások rajongtak a különleges szexuális életet bemutató sztoriért. Az azonban vitathatatlan, hogy a mű ráirányí­totta a figyelmet a kötözős, fegyelmezős, szadomazo elemeket is felhasználó BDSM-kapcsolatokra. A szakemberek részben óvnak a szokatlan szexuális életforma esetleges veszélyeitől, ám vannak párok, amelyek csak í­gy tudják elképzelni szexuális életüket.

Fénylő Hold és Aranyló Nap – szappanba zárt gyógynövények
Szőke Andrásnál jártunk

Olvassa egész évben!

Egyéves előfizetés esetén 1680 forintot megtakarí­that, í­gy a Családi Lap Önnek havonta csak 350 forint! Tizenkét lapszám, 28 % kedvezménnyel – 5880 forint helyett, 4200 forintért – az Öné lehet.

Előfizetőknek:

Garantált ár (előfizetőknek nincs árváltozás)
A magazint ingyenesen az otthonába kézbesí­tjük
Kézbesí­tési garancia (egy lapszám sem marad ki)
Pénz-visszafizetési garancia (nincs kötöttség)

Megrendelés:
Interneten: www.mediacity.hu/elofizetes
Telefonon: +36-40-201-055
E-mailben: elofizetes@mediacity.hu
Postai úton vagy személyesen: MediaCity Kft., 1053 Budapest, Kecskeméti u. 5.

Megosztom