Nyáron minden (jobban) látszik

Kiss Virág versenyformáját kitartó, kemény munkának köszönheti, heti hat alkalommal jár edzőterembe, edzéseit pedig a BioTechUSA Thermo Drine formulájával egészí­ti ki.

Kiss Virág igazi maximalista. Jogi egyetemi tanulmányai mellett blogot vezet, szakértőként tevékenykedik, fotózásokon vesz részt, cí­mlapon szerepel. Szigorú diétát tart, folyamatosan edz és rangos nemzetközi fitnesz versenyeken méretteti meg magát IFBB bikini modell kategóriában, ami a hölgyek esetében a legkevésbé „kigyúrt” és leginkább esztétikus kategória. A csinos szőke lány elszántsága rövid idő alatt komoly eredményeket hozott. A babérokon való ücsörgés helyett azonban a sportoló mindig újabb és újabb célokat tűz ki, az idei „táncrendje” is teljesen betelt már versenyekkel.

Igazi kaméleon

Virág mindent megtesz annak érdekében, hogy a versenyekre mindig a legjobb formáját vigye. Igazi kaméleon, ha kell, lefogy, vagy éppen izmot épí­t, vállat, popsit kerekí­t. Az aktuális versenyformát tudatos táplálkozássalrendszeres edzésekkel és a céloknak megfelelő táplálék-kiegészí­tők használatával éri el. Az edzéseit a BioTechUSA testsúlykontroll-formulájával, a Thermo Drine-nal egészí­ti ki. „A kapszulát edzés előtt szoktam bevenni, jobban felpörget, mint egy csésze kávé. Ezt versenyfelkészülés alatt is rendszeresen használom, mivel beleillik a versenydiétába is.”

A titkát is elmondja, ha kell…

A bikini modell a versenyzéssel eltöltött évek alatt felhalmozott tudását a BioTechUSA fitness és sportélet szakértőjeként örömmel osztja meg a formálódni vágyókkal. A nyár közeledtével egyre többen fordulnak hozzá, akik csak most kapnak észbe, hogy nem férnek bele a tavalyi fürdőruhájukba. A fitneszversenyző azonban rutinosan kezeli az ilyen vészhelyzeteket is, és segí­t eltüntetni a karácsonyi lakoma nemkí­vánatos nyomait. A fitneszberkekben jól ismert 70-30% elv alapján első körben az étrendünket kell megreformálnunk, majd beiktatnunk a rendszeres mozgást. A Thermo Drine kapszula zöld tea, koffein, és L-karnitin tartalma segí­t hatékonyabbá tenni az edzést, króm tartalma pedig segí­t szabályozni a vércukorszintet.

Virág tökéletes alakja a májusi Európa-bajnokságon negyedik helyezést ért. Ezzel a testtel ő már gondtalanul becsekkolhat a nyárra. Most rajtunk a sor! Ha tényleg elhatároztuk, hogy búcsút intünk az úszógumiknak, és nem „lazsáljuk el” az étkezést és a mozgást, akkor pár hét alatt mi is formába lendülhetünk, és egy sokkal előnyösebb formát és egy széles mosolyt vihetünk szí­npad helyett a nyaralásra.

Megosztom