2018.12.10. ,
facebookrss


LEGFRISSEBB SZÁM

cimlap

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Email*
Név*


Maradj kortalan tetőtől talpig!

Új kezelés hódít az intim területek megfiatalításáért

Családi Lap
2015.05.14  10:00   
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés

A nők számára különösen fontos, hogy egészségesnek, szépnek és kívánatosnak érezzék magukat kortól függetlenül. Rengeteg módszerrel tehetnek azért, hogy ez meg is valósuljon, kezdve az egészséges táplálkozástól a különböző kozmetikai kezelésekig. Azonban míg az arc és egyéb testrészek megfiatalításának eljárásairól könnyedén beszélünk, addig van egy terület, melyről mélyen hallgatunk, pedig egy 21. századi nő számára komoly problémákat okozhat. A megoldás pedig itt van: 15 perces beavatkozással, 2 kezeléssel, fájdalommentesen elérhető mostantól az intim megfiatalodás Magyarországon is.
Az idő előrehaladtával vagy akár a szülés után az intim testrészek rugalmassága csökken, ennek pedig kellemetlen ekövetkezménye lehet például a nem kielégítő szexuális élet, a vizelettartási gond vagy okozhat egyszerűen csak esztétikai problémát. Ez pedig nők sokaságánál vethet fel önbecsülési kérdéseket. Ezekre korábban csak körülményes műtéti eljárás jelentett megoldást, ám most a nemzetközi sikerek után Magyarországon is elérhető a szabadalmaztatott Fotona Intimlézer technológia -IntimaLaseTM és IncontiLaseTM, amelynek segítségével, műtét nélkül, már két kezelés után a fenti problémák megszüntethetőek.


Ez egy olyan téma, amiről a nők nem szívesen beszélnek, még a barátnőikkel sem, nemhogy a párjukkal. Pedig sok későbbi kellemetlenségtől és problémától kímélhetjük meg magunkat, ha ki merjük mondani azt, ami zavar bennünket és amire hatékony, gyors és fájdalommentes megoldást keresünk. A szexuális élet hiánya és az önbizalomvesztés, melyek az intim területek problémáival nagymértékben összefüggnek, komoly hatással lehetnek a párkapcsolatok alakulására is. Szépen lassan elhidegülünk a partnerünktől, bezárkózunk és nőiességünket is megkérdőjelezzük.
Ez a nőgyógyászati csúcslézer technológia csupán egy 15 perces beavatkozással jár, ráadásul metszés-, fájdalom-, vérzés- és varrásmentes. Teljesen biztonságos eljárás, mely altatást sem igényel, így a beavatkozás előtt a páciens részéről nem szükséges előkészület, illetve utána azonnal visszatérhet a hétköznapi életbe mindenféle mellékhatás nélkül" - ajánlja az új eljárást Dr. Ács Nándor egyetemi docens, a Semmelweis Egyetem II. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikájának igazgatója.

A Fotona a világ vezető intézeteivel és nőgyógyászaival dolgozik együtt, hogy a nők számára a legmegfelelőbb eljárást dolgozhassák ki. Ennek az együttműködésnek az eredményei azok a páratlan klinikai tanulmányok, amelyek szűkebb hüvelycsatornáról, nagyobb szexuális élményekről és a páciens szignifikáns életminőségbeli javulásáról számolnak be. A nemzetközi gyakorlattal megegyezően a cég Magyarországon is arra törekszik, hogy az ország legjobb orvosaival működjön együtt. A beavatkozásokat tapasztalt nőgyógyászok végzik, és az érdeklődőket ingyenes tájékoztatóval várják.

Merjünk beszélni erről is! Mert van hatékony megoldás!

A kommenteléshez be kell jelentkezni.

Hozzászólások

Nincs hozzászólás