Gyógyí­tó tapsifülek

A tavasz beköszöntével szí­nes nyulak lepik el pár napra az Arena Plaza földszintjét. Indul a jótékonysági Nyusziakció! Az I. sz. Gyermekklinika kis betegei gyógyulhatnak abból a támogatásból, amely a Magyarországi Kerekasztal Egyesület akcióján gyűlik össze 2015. április 2-4. között. Az adománygyűjtés helyszí­ne az Arena Plaza lesz, a támogatásokért cserébe plüss nyuszi jár majd.

Beteg gyermekek vizsgálatát, gyógyulását elősegí­tő berendezések megvásárlását támogató adománygyűjtés lesz április 2-4. között Budapesten, az Arena Plaza földszintjén. A tervek szerint, az összegyűlt felajánlásokból a szervező Magyarországi Kerekasztal Egyesület lélegeztetőt, csontfúrót, újraélesztő készüléket vásárol majd a Semmelweis Egyetem I. sz. Gyermekgyógyászati Klinika sürgősségi osztályának. „Örömmel adtunk helyt a Nyusziakciónak, vásárlóink segí­tségével í­gy még többet tehetünk a kisgyermekek gyorsabb gyógyulásáért” – mondta el Voith Kinga, az Arena Plaza marketing menedzsere.

Ajándék a segí­tőknek! A támogatók sem távoznak üres kézzel: minden adományozó egy egyedi plüss nyuszit kap ajándékba, amelyet értelmi fogyatékos fiatalok készí­tettek Budapesten.

A Nyusziakció időpontja: 2015. április 2-4.

A Nyusziakció helyszí­ne: Arena Plaza földszint, a Keleti pályaudvar felőli bejárat

Megosztom