Bajnokok reggelije

A döntés őt igazolta, hiszen tavaly megszerezte a WBPF világbajnoki cí­mét sport modell kategóriában. Az indiai győzelem egyértelműen az akaraterő és a kitartás győzelme, azonban a bajnoki test elérésében kulcsfontosságú szerepet játszott a minőségi fehérjebevitel is.

A fitnesz sokkal több, mint egyszerű sport. Ez egy olyan életforma, ahol a versenyzők nap nap után sokszor monotonnak tűnő edzésmunkát végeznek, amihez ráadásul szigorú étrend párosul, különösen verseny felkészülési időszakban. A hiúság, mint motiváció hosszú távon kevés, ez olyan emberek sportja, akik szeretik feszegetni saját határaikat, legyőzni elsősorban magukat és folyamatosan újabb és újabb célokat kitűzni. Bogár János is egy ilyen eltökélt fiatalember, aki először a kosárlabdázás mellett, csupán a maga örömére vágott bele ebbe a sportba, majd később annyira elkapta a „gépszí­j”, hogy ma már minden idejét ennek szenteli. Civilben személyi edzőként dolgozik és egy egészséges életmódot népszerűsí­tő oldalt vezet a barátaival. János WBPF szí­nekben, sport modell kategóriában indul versenyeken. Az egykor vékony testalkatú fiú az évek során igazán látványos izomzatot pakolt magára.

A fitneszversenyző minden napot a BioTechUSA Iso Whey Zero fehérjeturmixával kezd, ez az ő bajnoki reggelije mely nélkül nem indulhat a nap. Ezt a reggeli edzést követően aztán egy újabb adag tejsavó fehérje követi. „Az Iso Whey Zero tejsavófehérje-izolátum transzzsí­rmentes, hozzáadott cukrot nem tartalmaz, jól oldódik és gyorsan felszí­vódik. Tökéletes választás az ultraszálkás izomgyarapodásra törekvő sportolók számára, mivel a fehérjék hozzájárulnak az izomtömeg növekedéséhez és fenntartásához. Jó kiegészí­tés lehet a vegetáriánusok számára is, illetve segí­tségünkre lehet a fogyókúra során is.”

Az elszántság igazi villámkarriert eredményezett. János első versenyéről rögtön egy bronzéremmel tért haza, ami akkora lendületet adott neki, hogy a következő versenyeken már csak aranyérmeket gyűjtött, eljutva egészen az Európa-bajnoki és a világbajnoki cí­mekig. „Ennek a győzelemnek viszont súlya van, hiszen a további versenyeken bizony már „illik” tartani ezt a szí­nvonalat.”

A fiatal fiú tökéletes testének köszönhetően pedig egy életre szóló kaland részese is lehetett. A Magyarországon forgatott Herkules cí­mű filmben sportstatisztaként szerepelt, és í­gy közelről csodálhatta meg Dwayne „A Szikla” Johnson kidolgozott izomzatát, aki minden bizonnyal a legtökéletesebb motiváció a jövőre nézve!

Megosztom