2019.01.23. ,
facebookrss


LEGFRISSEBB SZÁM

cimlap

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Email*
Név*


Tavaszdopping: 7+6 tipp a teljes megújuláshoz

Lélek- és divatszakértői tanácsok a tavaszi felfrissüléshez

2015.03.03  15:05   
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés

Élénk színek, virágmezők, új szokások és pozitív gondolatok: a tavasszal együtt nemcsak a gardróbunk, a lelkünk is felfrissül. A legújabb trendek és a belső megújulás került terítékre a harmadik Arena Stílustitkok workshopon. A divatrajongóknak ezúttal Csizmadia Dóra pszichológus, Tóth Bori divattervező, Istenes Bence műsorvezető és Voith Kinga, az Arena Plaza marketing menedzsere adtak tippeket a tavaszi lendülethez. Nézzük a legfontosabbakat!
Arena tippek lélekfrissítéshez

Öltöztessük fel otthonunkat is! Stílusos szettünkkel sokat dobhatunk a hangulatunkon. De otthonunkat is érdemes felöltöztetnünk, hogy teljes legyen a harmóniánk!
Vigyük magunkkal a virágmezőket! Amellett, hogy szép dolgokkal kényeztetjük a szemünket, puha anyagokkal a bőrünket, gondoljunk orrunkra is. A virágillat vidámmá tesz!
Fókuszáljunk újévi fogadalmainkra! A szilveszterkor tett ígéreteink beváltásában segítségünkre lesznek a tavaszi, megújulást serkentő hónapok!
Itt az ideje az új szokásoknak! A tavasz lendületet ad, ilyenkor könnyebben tartjuk be a terveket és tesszük pezsdítőbbé a hétköznapokat!
Gyomláljuk ki a negatív gondolatokat! A pozitív dolgokra fókuszáljunk! Naponta érdemes számba vennünk, tudatosítanunk az aznap megtörténteket - vegyük észre, ami jó!
Ne várjunk arra, hogy kisüssön a nap! A tehetetlenség sosem vezet jóra. Ha könnyen találunk örömöt, akkor nem függünk másoktól sem.
A testünk mi vagyunk. Nem tud levelet írni nekünk a testünk. Vegyük észre a jelzéseit még időben és változtassunk életvitelünkön, hogy egészségesek és boldogak lehessünk!

Arena tippek gardróbfrissítéshez


Ruhánk színe lelkünk színe is. Öltözékünk színe a lelkiállapotunkról is képet ad. Elő a vidám színekkel!
• A visszafogott pasztell, a harsány és a kontrasztok. Púderes árnyalatok, neonszínek és feltűnő ellentétek harmóniája - ezek a rendre visszatérő irányzatok.
„A pasztell én vagyok". A visszafogott, halvány árnyalatokkal könnyebb azonosulni, mint a rikító színekkel, bátran használjuk őket idén tavasszal is!
A fekete elegáns és univerzális. A fekete szín nem egyenlő a gyásszal: mindenhez és mindenkihez passzol, megjelenésünket elegánssá teszi.
Monokróm változatosság. A fekete-fehér ezerarcú és mindig trendi! Nemcsak pöttyökben, geometriai minták széles tárházában is jól mutat.
A trendek nem mindenhatóak! A trendek sematikusak, ismétlődőek és szerteágazóak, nem egyformán érvényesek mindenkire. Alkalmazzuk azt, ami a legjobban passzol stílusunkhoz, alakunkhoz, személyiségünkhöz!


cimkék:
tippek, divat, lélek
A kommenteléshez be kell jelentkezni.

Hozzászólások

Nincs hozzászólás