Kényeztető bőrfiatalí­tó kezelés otthon

Hiszen mostantól bárki számára elérhető a NewaTM 3DEEP®, a professzionális rádiófrekvenciás technológiával működő otthoni bőrfiatalí­tó készülék. A tenyérnyi készülék az eddig csak orvos-esztétikai központokban alkalmazott, legmodernebb 3DEEP® bőrmegújí­tó rendszer kényelmes otthoni használatát teszi lehetővé.

Kényelmes, kellemes, hatékony és tartós – szalon szí­nvonalú szolgáltatás otthon!

Ha nem csak alkalmi felfrissülésre, hanem tartósan fiatalos bőrre vágyunk, kúraszerűen kell kezeltetnünk arcbőrünket. A rendszeres kozmetikai látogatások viszont pénztárcánk és szabadidőnk számára is igen megterhelők lehetnek. A NewaTM 3DEEP® otthoni ránctalaní­tó, bőrmegújí­tó készülék látványosan ránctalaní­t és eredménye hosszú ideig tart. így nem kell kimozdulnunk otthonról, és akár késő este is végezhetjük a teljesen fájdalommentes kezeléseket; a készülék használata kellemes, meleg, lágyan masszí­rozó érzést kelt bőrünkön.

Kí­méletes módszer, mely mélyen a bőrben segí­t: kollagén-termelés indul!

A NewaTM 3DEEP® szike, injekció és hatóanyagok nélkül fejti ki hatását: nem hidratálással vagy idegen anyagok bevitelével dolgozik a szépí­tő gép, hanem a bőrünket ösztönzi arra, hogy saját kollagént termeljen, í­gy tartós eredményeket érünk el vele. A készülék a ráncok kialakulásának legfőbb oka – a bőr kollagéntermelésének csökkenése, valamint a meglévő kollagénrostok megnyúlása – ellen harcol. Már egyetlen kezelés észrevehetően fiatalosabbá teszi az arcot, í­gy fontosabb események, találkozók előtt „expressz” bőrfeszesí­tésre is bevethetjük.

Instant eredmények, hosszú távú fiatalság

A 3DEEP® hexapoláris rádiófrekvenciás hőenergia a meglévő kollagénrostokat rögtön összehúzza, í­gy már az első kezelés is látványosan rugalmasabbá, feszesebbé teszi a bőrt. Kúraszerű, 20 kezelésből álló, területenként napi 4 perces alkalmazása új kollagén termelésére ösztönzi a bőrsejteket, ezáltal beindí­tja a bőr újraépülésének természetes folyamatát. Miután megnő a kollagénrostok száma, a bőr visszanyeri tartását, sokkal feszesebb lesz. A bőrfiatalodás – vagyis a fokozott kollagéntermelődés – 3-6 hónapon keresztül, a kúra befejeztével is tovább folytatódik, í­gy a ráncok jelentősen és tartósan csökkennek.

A módszer hatékonyságára világszerte, í­gy az USA-ban, Izraelben, az Egyesült Királyságban, Olaszországban, Németországban, Franciaországban is szakértők tucatjai esküsznek.

„A 3DEEP® technológia kifinomult rádiófrekvenciás energiát használ a szövetekben. A többszörös RF forrásból származó vonzó és taszí­tó erők együttes használata az energiát az irha mély szöveteibe juttatja a felszí­n minimális felmelegí­tése mellett. A klinikai tapasztalatom alapján a készülék következetesen éri el a bőrfeszesí­tő hatást, különösen az alsó arc és nyak területén, 100%-os ügyfél-elégedettséggel” – nyilatkozta a téma kapcsán Daniel Cassuto, a milánói Catania Egyetem professzora, plasztikai és esztétikai sebész.

Megosztom