2020.05.29. ,
facebookrss


LEGFRISSEBB SZÁM

cimlap

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Email*
Név*


ThetaHealing, az öngyógyítás művészete - 4. rész

A Feltétel Nélküli Szeretet minden ember sajátja, s a legnagyobb erővel bír. Itt a karácsony, az újév, tisztítsuk meg a lelkünket és az életünket.

Albert-Bernáth Annamária
2014.12.23  12:58   
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés

Mindannyiunkat ért már csalódás. Becsaptak minket, vagy éppen mi hazudtunk másnak. Megbántottunk valakit, vagy talán mi haragszunk ugyanezért valakire. Szeretnénk a nehezteléstől megszabadulni, vagy éppen soha nem akarunk megbocsátani, mert annyira fáj. De lehet, hogy éppen önmagunknak nem akarunk megbocsátani? A ThetaHealinget bemutató cikksorozatunk utolsó részéhez érkeztünk. Albert-Bernáth Annamária ThetaHealing tanár írása.
Hogyan hatnak ezek a rossz érzések ránk? Miért épp így közelítjük meg? Mert a mások felé irányuló negatív érzéseink a mi testünkben okoznak elváltozásokat. Nekünk szorul ökölbe a kezünk és feszülnek meg az izmaink, nekünk lesz magas a vérnyomásunk, és akár a sok stresszes év után nekünk lesz agyvérzésünk vagy szívinfarktusunk, nem annak a személynek, aki a feszültséget kiváltotta belőlünk.
Amikor a léleknek már nagyon fáj, és nem tudja megoldani a problémákat, leadja a testnek, amit aztán mi betegségek formájában tapasztalunk. Sok helyen olvasható, hogy melyik betegségnek mi a jelentéstartalma, de ez még nem nyújt megoldást a problémára. A ThetaHealing - az orvosok munkáját kiegészítve - éppen arra világít rá, hogy milyen történet hatására aktivizálódnak a programok a sok hitrendszer közül, amelyek a betegséget okozzák.

Hogyan jönnek létre a nehézségek az életünkben?

Mielőtt nekiindulunk az e világi létezésünknek, megtervezzük előre a nehézségeket az ütlegelő apával, az alkoholista anyával, a megcsaló férjjel, a mártír feleséggel, minden baráttal és ellenséggel egyetemben. A lélek alapigazsága az, hogy a szenvedésből fejlődik, így megírja azokat magának, hogy a fejlődés következő szakaszába léphessen, és elérje azt, amit arra az életre tervezett. Majd ehhez igazítva, a genetika alapján kiválasztja a szüleit. És ha már itt tartunk! Soha ne kérdőjelezze meg, hogy jó anyja vagy jó apja-e gyermekének! Már csak ez okból is egészen biztosan „igen" kell, hogy legyen a válasz. De ha előre megírtuk, hogyan viselkedjenek velünk a környezetünk résztvevői, biztos, hogy joggal haragszunk rájuk?
Tegyük fel magunknak a kérdést: „Mit akartam magamról megtanulni, amikor megkértem X. Y.-t, hogy tegyen velem rosszat?" A válasz után ismerjük fel „cinkosunk" vállalását, amit a mi fejlődésünkért tett, és bocsássunk meg neki.„Nyissuk meg szívünket félelem nélkül az ismeretlennek, és nézzünk egy gyermek ártatlanságával Isten szemébe minden emberben, akivel találkozunk. Mindez oly egyszerű."

(Drunvalo Melchizedek: Az élet virágának ősi titka
A hatékony megoldás receptje

Gondoljuk végig az életünket. Kik és mik voltak a legnehezebb, szenvedést okozó emberek és helyzetek? Mit tanultunk meg általuk önmagunkról? És ha ők mindebben segítettek, nem volna egyszerűbb megbocsátani nekik? Megkönnyítjük ezzel az életünket, letesszük azt az óriási puttonyt, melyet évtizedek óta cipelünk, mérgezve vele a saját létezésünket. A ThetaHealing rendszere további megoldásokat is nyújt.
Ami azonban fontos, hogy elkezdhetjük legfontosabb feladatunkat, amely egyben minden emberé is a földön, hogy boldogok legyünk! Nagyon sok erőt kívánok hozzá, amelyet leginkább a szeretetből nyerhetünk. Ne kössük feltételhez, hogy mikor áramoltatjuk ezt az energiát az életünkben. A Feltétel Nélküli Szeretet minden ember sajátja, a legnagyobb erővel bír, és valóban hegyeket mozgathat meg. Jön a karácsony, az újév, tisztítsuk meg a lelkünket és az életünket.


A kommenteléshez be kell jelentkezni.

Hozzászólások

Nincs hozzászólás