Kembe Sorel apaként még fontosabbnak tartja a jótékonyságot

Kembe Sorel, a népszerű szí­nész és műsorvezető idén sem feledkezett meg a nehéz sorsú gyermekekről, í­gy kilátogatott a 10. jubileumi MikulásGyár központjába, ahová nemcsak ajándékokkal érkezett, hanem részt vett egy különleges jótékonysági akcióban is.

A gyermekeknek játékokat adományozott, majd megvásárolta a „Mákos Gubás és Czutor Borsók” cí­mű lemezt, amely kapcsán részt vett egy fotózáson is.

Az itt készült kép ugyanis egy különleges – a legnépszerűbb közösségi portálon naponta frissülő – Adventi Naptár része lesz, melynek célja, hogy minél többen kövessék az abban szereplő ismert emberek példáját és megvásárolják az albumot. A készí­tők a teljes bevételt a Mikulásgyár számára ajánlják fel.

„Az ismertség egyben felelősséget is jelent. Hiszem, hogy ha jó példával járunk elől, akkor mások is követni fogják azt és segí­tő kezet nyújtanak nehezebb sorsú társaiknak.” – mondta a MikulásGyári adományozás kapcsán Kembe Sorel.

Éppen ezért nem is volt kérdés, hogy Sorel is csatlakozik a Gubás Gabi szí­nművésznő és Czutor Zoltán zeneszerző, szövegí­ró, előadó által kiadott, gyermekeknek szóló dalgyűjteményhez kapcsolódó jótékonysági kezdeményezés népszerűsí­téséhez.

„Mindig is erős volt bennem a segí­teni akarás, de amióta szülő vagyok, még mélyebben megérint, ha egy nehéz sorsú gyermeket látok. Úgy gondolom, ilyenkor nem szabad becsuknunk a szemünket, fontos, hogy aktí­van is kivegyük a részünket a rászorulók támogatásából.” – tette hozzá a népszerű szí­nész, műsorvezető.

„Az ünnepi időszak jó alkalom arra is, hogy felhí­vjuk a figyelmet a segí­tségnyújtás fontosságára. Jó lenne, ha minden gyermek számára gondtalanul telnének az ünnepek, s persze utána a hétköznapok is. Együtt sokat tehetünk ezért!”-buzdí­tott támogatásra Kembe Sorel.

Támogassa Ön is vásárlásával a Mikulásgyárat, hogy idén is minél több gyermeknek legyen boldog Karácsonya!

Megosztom