íœnnepi gasztrotipp: Izgalmas, gyümölcsös í­zkombinációk az asztalra

A karácsonyi időszak a nagy családi összejövetelek, közös étkezések ideje. Ilyenkor a gyomornak igencsak megterhelő ételek kerülnek asztalra, amelyeket nem árt, ha ellensúlyozunk finom gyümölcslevekkel.

Nincs is annál nagyobb öröm, mint amikor összeáll egy háziasszony fejében a karácsonyi menü. Azonban a kihagyhatatlan halászlé, a hagyományos töltött káposzta, a különféle ponty- és pulykafogások, valamint a mákos bejgli alkotta ünnepi vacsora mellé remek ötlet hazai gyümölcsökből készült, 100%-os gyümölcslevet tálalni, amelyek ráadásul nagyszerűen kiegészí­thetik az olyan gyümölcsös étkeket is, mint a narancsos kacsa vagy a sült alma. A Rauch Happy Day huszonnégy í­ze közül bármelyik az egész család kedvencévé válhat az ünnepek alatt is, kezdve a hagyományosabb almától az egzotikus mangóig vagy pink grapefruitig.

Tipp: Ha igazán különleges í­zekkel szeretnénk meglepni szeretteinket, akkor válasszuk a Happy Day Garden fruits három új és különleges í­zét: az alma-szilva gyümölcslé 75% almából és 25% szilvából készül, mí­g az alma-körtéhez 80% almát és 20% körtét dolgoznak fel, az alma-bodza í­zű gyümölcslé pedig 100% almaléből készül bodzavirág kivonattal. Az í­zletes magyar almából készült gyümölcslevek amellett, hogy kiválóan passzolnak a hagyományos karácsonyi menükhöz, finom alapanyagul szolgálhatnak az ünnepi fahéjas-almás gyümölcslevesekhez is.

Megosztom