Lapozható szép emlékek

Az emlék mindig jó ajándék, különösen akkor, ha saját kezűleg készí­tjük el a meglepetést. Ha igazán feledhetetlen emlékalbumot szeretnénk csinálni, akkor a scrapbook a legjobb választás.

De mi is az a scrapbook? Nos, egy magunk által készí­tett kreatí­v album vagy élményalbum. El lehet helyezni benne fotókat, kisebb tárgyakat, például a gyermekünk szülőszobai karszalagját, avagy gombokat, kihajtható szí­vecskéket és még sorolhatnánk.

A fotók mellé filctollal saját képaláí­rást biggyeszthetünk, í­gy téve az albumot még érdekesebbé. A fantáziának semmi nem szab határt. Ha igazán fanatikusak vagyunk, akkor minden kezünk ügyébe akadó tárgyat felhasználhatunk, hogy megalkossuk saját scrapbookunkat. De ha szeretnénk egy kis segí­tséget kérni, akkor a kreatí­v hobbiboltokban előre legyártott scrapbookpapí­rokat vásárolhatunk, amelyeket aztán mi teszünk személyessé azzal, hogy kidekoráljuk őket. Sőt kisebb kiegészí­tőket is beszerezhetünk a munkához. A hobbiboltban megszámlálhatatlan dekorációs elem közül válogathatunk, amelyeket csak be kell ragasztani az albumba.

További hasznos tippek és ötletek a novemberi Családi Lapban.

Megosztom