Harminc felett is lehetsz fitneszbajnok

Szeptember végén Madridban ezúttal Magosi Zsombor álma vált valóra, aki a Men’s Physique kategóriában bronzérmet szerzett. Zsombor látványos testfelépí­tésének titka a rendszeres mozgáson és szigorú étrenden alapuló életmódprogram felépí­tése és megtartása, melynek egyik legfontosabb láncszeme a minőségi fehérjebevitel.

Fizikum, kiállás, hitelesség, példamutatás. Ezek a célok motiválták Magosi Zsombort, a Készenléti Rendőrség kiképzőtisztjét, amikor sikeres kyokushin karate versenyzőként négy évvel ezelőtt sportágat váltott.
A kihí­vások embereként kí­váncsi volt arra, hogy egy teljesen új területen mit tud még kihozni a testéből. És azt is be akarta bizonyí­tani, hogy van élet harminc felett is. Fitnesz versenyzői pályafutásában a 2014 piros betűs évnek számí­t, több érem került a gyűjteményébe, innen pedig egyenes út vezetett a nemzetközi megmérettetésig. Szeptember végén a Madridban megrendezett Arnold Classic Europe versenyen Men’s Physique kategóriában bronzérmes lett.

Amikor Zsombor a karatét fitneszre cserélte, pontosan tisztában volt azzal, hogy a testépí­tés nagyon tudatos edzésen és étkezésen alapuló életmódot kí­ván majd meg tőle. A tónusos, kidolgozott izomzat eléréséhez azonban az edzés önmagában nem elegendő, a szervezetnek rengeteg minőségi fehérjére és szénhidrátra van szüksége. Az egykori testnevelő tanár célja a látványos izomzat, a harmonikus testkép megtartása, ezért esett a választása a BioTechUSA megújult összetételű, kifejezetten edzés utáni fogyasztásra összeállí­tott fehérje készí­tményére, a Protein Express-re. A megújult Protein Express egy alacsony zsí­rtartalmú termék, amely 60% tejsavó fehérje, 24% lassan felszí­vódó szénhidrát, valamint hozzáadott glutamin és BCAA, illetve rost egyedi kombinációja.

A rendőrség és a versenyzés mellett Zsombor fitneszedzőként segí­t azoknak, akik hozzá hasonló látványos izomzatra szeretnének szert tenni, szí­vesen osztja meg velük jó felépí­tésének titkát. Eredményei minden újrakezdő számára inspirálóak lehetnek, csakúgy, mint mottója az Arnold Classic óta: Fényesebb az aranynál a bronz.„Ajánlható mindenkinek, aki finom és mégis hasznos kalóriákat tartalmazó készí­tménnyel szeretné edzés után feltölteni szervezetének energiaközpontjait, felesleges kalória felhalmozása nélkül. Új energiát adhat a megfáradt izmoknak, emellett biztosí­tja az utánpótlást az izomfejlődéshez és a regenerálódáshoz. Hatékony támogatást nyújt küzdősportok, funkcionális edzések, vagy konditermi edzések után is.” A Protein Express az embert próbáló felkészülési időszakban különösen jól jön, amikor a versenyzők a szénhidrátot drasztikusan megvonják maguktól. „Remek energiaforrásként szolgál a szénhidrátszegény napokon és hozzájárul az immunrendszerem megfelelő működéséhez. Háromféle í­zben kapható, nekem a csokis a kedvencem, mivel elég édesszájú vagyok. Kilengeni persze csak felkészülési időszakon kí­vül szoktam. Ha versenyre készülök, ilyesmi nem fér bele, akkor nagyon eltökélt vagyok.

Megosztom