2020.05.29. ,
facebookrss


LEGFRISSEBB SZÁM

cimlap

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Email*
Név*


ThetaHealing: az öngyógyítás művészete - 1. rész

Ez az egyszerű, letisztult és hatékony eszköz három nap alatt elsajátítható. Segítségével képesek leszünk életünk jobbá tételére.

Albert-Bernáth Annamária
2014.09.22  13:00   
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés

A csodálatos, fantasztikus, szeretetteljes kifejezések a mesék és sci-fik világába kalauzolnak. Semmiképp sem azonosítjuk ezekkel a jelzőkkel a mindennapjainak történéseit, kivéve, ha az ember a ThetaHealing támogatásával éli az életét. Cikkünkben Albert-Bernáth Annamária ThetaHealing tanár gondolatait olvashatják.
A ThetaHealing egy energetikai gyógyító módszer, mely mindenki számára elérhető és elsajátítható. Tulajdonosa Vianna Stibal, aki közel húsz éve 24 országban oktatja az általa megalkotott rendszert. Önmaga gyógyítása közben tapasztalta meg, hogy a hipnoterapeuták által is használt théta-agyhullám mekkora segítség tud lenni a testi, lelki, szellemi gyógyulásban a hagyományos orvoslás mellett.
Mindenki áthalad az alvás és az ébredés felé vezető úton a théta-agyhullámon, amely az agy 4-7 Hz/mp közötti tevékenysége. A technika alkalmazása során éber állapotban vesszük fel a théta-agyhullámot. Ekkor meg tudjuk nyitni a tudattalanunk kapuját, így az elme tudatos tudatával az elme tudattalan tartalmaira látunk rá. A tudattalanunkban tároljuk azokat a hiedelmeket, korlátozó hitrendszereket, amelyek meghatározzák a hétköznapi megéléseink, történéseink pillanatait. Amíg ezeket a tapasztalásokat az elme tudatos része csak 12%-ban képes befolyásolni, addig a tudattalan rész 88%-ban határozza meg. Ezért lényeges, hogy lebontsuk a tudattalanunkba ágyazódott korlátozó hitrendszereket.


Négyszintű hitrendszer

A hitrendszer magja egy erős gondolat, amelyhez érzelmeket társítunk, majd igazságként elkönyveljük, így hitté válnak és képesek a tapasztalásaink alakítására. Vannak számunkra kedvező-pozitív és kedvezőtlen-negatív hitek. A problémáinkért felelős hitrendszereket elhelyezkedésük szerint négy szintre osztja a ThetaHealing. Az alapszintűek a fogantatás pillanatától az egész életünk alatt tanult és elfogadott hitek. A genetikai szintűeket az őseinktől hozzuk, és a DNS körüli morfogenetikus mezőben tároljuk. A történelmi szintű hitek a kollektív tudatosság tapasztalatait érintik. A lelki szinten pedig mély és erőteljes programok bújnak meg önmagunk teljességéről.
A ThetaHealing a korlátozó hitrendszereket - függetlenül attól, hogy melyik szinten helyezkednek el - cseréli támogató érzelmi és gondolati mintákra. A ThetaHealing elfogadja, hogy létezik egy energia, egy forrás, amely létrehozta és működteti a világot. Ezt a Mindenséget Teremtő Energiát szólítjuk a technika alkalmazásával a minden létezést átfogó térben, a „van" terében, és közreműködünk vele.

Itt segíthet

• Társas és párkapcsolatok minőségi változtatása
• Egészség megőrzése, gyógyulás
• Munka, karrier, siker megteremtése
• Álmok, célok megvalósítása, eredményesség minden életterületen
• Pénz, bőség, gazdagság létrehozása
• Személyiségfejlődés, önismeret, félelmek, szorongások elengedése

Mi a célja a ThetaHealing technikának?

Elsősorban az, hogy önmagunkat megismerjük, felismerjük és elismerjük helyünket, valamint fontosságunkat a Világot alkotó nagy „rend"-ben. Csiszolgatjuk tökéletlenségünket, hogy beláthassuk, a világ tökéletességében nem is lehet cél, hogy tökéletesek legyünk, mert valójában már azok vagyunk. Helyet kapnak a csodák, az örömök és a boldogság életünk minden területén. És a legfontosabb, hogy megjelenik a feltétel nélküli szeretet.
A ThetaHealing önsegítő rendszerrel képesek leszünk életünk jobbá tételére, miközben nincsenek drámák, traumák a folyamatok során. Három nap alatt elsajátítható ez az egyszerű, letisztult és hatékony eszköz. Alkalmazásával egyre tudatosabbá válunk, és akár fogmosás közben is rajtakaphatjuk magunkat saját valóságunkról alkotott negatív gondolkodásunkon, s azonnal lehetőségünk van megváltoztatni azt, átírva ezzel életünk további folytatását. És itt egy újabb fontos információ! A gondolatainknak és szavainknak mindent elsöprő vagy építő, teremtő ereje van, amire nem fordítunk kellő figyelmet. A ThetaHealing megtanítja, hogyan tudjuk a fókuszált gondolatok erejét az életünk boldogságát eredményező dolgokra fordítani. Segít használni a tudatosságunkat, hogy az „itt és most"-ban azt tapasztaljuk, amit valóban tapasztalni szeretnénk.

 


A kommenteléshez be kell jelentkezni.

Hozzászólások

Nincs hozzászólás