2018.12.10. ,
facebookrss


LEGFRISSEBB SZÁM

cimlap

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Email*
Név*


A fagyi mindig szezonális

A nyár lassan véget ér ugyan, de a fagyi évszaktól függetlenül hivatott megédesíteni a mindennapjainkat.

2014.09.09  14:22   
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés

Két különleges íz, két találkozás máris elég lehet ahhoz, hogy néhány pillanat erejéig ne halljuk meg a világ zaját. Főleg a Levendula Kézműves Fagylaltozó diétás különlegességeit kóstolva, amik igazi büntetlen örömök mindenki számára, szezontól függetlenül.
A Levendula Kézműves Fagylaltozó sikerének titka, hogy alapanyagaikat a legkiválóbb helyekről szerzik be. Mindent onnan, ahol a legjobb; a mogyorót Piemontból, a citromot Siracrusa-ból, a pisztáciát pedig a szicíliai Bronte-ból, és mindegyik íz minőségi Szentkirályi ásványvíz felhasználásával készül. Mindemellett a Levendula tulajdonosai elsők között készítettek diétázók és különleges étrendet követők számára is fogyasztható fagylaltokat is, hogy nekik se kelljen lemondaniuk az élvezetekről.

A kis lila fagylaltozók mindegyikében kóstolhatunk glutén- és tojásmentes ízeket, például Mentás Málnát, Fahéjas Szilvát, Epres Gyömbért vagy Levendulás Citromot. Laktózmentes finomságokból sincs hiány, köztük a Levendulás Étcsokoládé és az Egri Bikavér is szerepel a kínálatban. Természetesen cukormentes fagylaltok közül is választhatunk, melyek kizárólag steviával készülnek, ilyen például a Chilis Áfonya, Levendula, Fahéj. Idén először pedig gluténmentes tölcsér is kapható az üzletekben. - avat be minket Brunner Zsolt, a Levendula Kézműves Fagylaltozó egyik tulajdonosa.

Az egészégtudatos életmód nevében a fagylaltozó a jövőben is nagy hangsúlyt helyez a természetes, minden adalékanyagtól, tartósítószerektől és mesterséges ízfokozóktól mentes előállításra, és a diétázók számára is egyre több különleges ízzel rukkolnak elő majd.
A jövőre és a télre nézve a Levendula csapata újabb meglepetésekkel készül. Télen sem kell lemondanunk a fagyizás élményéről, de hogy milyen formában, és a fagyin kívül mi mással készül még a fagylaltozó egyelőre még titok. A téli szezonról a következő hetekben rántjuk le a leplet, amiről hamarosan beszámolunk.


A kommenteléshez be kell jelentkezni.

Hozzászólások

Nincs hozzászólás