Zséda Debrecenbe megy

Az egyedülálló tehetségű, 3 arany és 3 platinalemezes énekesnő, aki nemcsak a magyar, de külföldi szí­npadokat is meghódí­tott már, nagyzenekarral és több mint 16 toplistás slágerrel érkezik Debrecenbe!

A nyári szabadtéri hangulathoz illeszkedve felcsendülnek majd a legfrissebb slágerek, köztük a Legyen úgy, a Dance vagy a Hétköznapi Mennyország, de a régi kedvencek sem maradnak ki a műsorból, mint a Motel, a Mindhalálig mellettem vagy a Fekete Rúzs. A kivételes estén a lí­rai számoknak is hely jut majd, miközben a nézőket egy pörgős, lendületes, látványos popkoncert várja.

A felújí­tott Nagyerdei Szabadtéri Szí­npad idén júniusban nyitotta meg újra kapuit a nézők előtt, amelyet egy szí­nvonalas Gálaműsorral ünnepeltek meg.
Zséda sztárvendégként az eseményen jelentette be, hogy júliusban ismét ellátogat a számára igen kedves városba, méghozzá egy különleges, nagyszabású és egyedülálló nagykoncerttel lepi meg a rajongóit.

Az énekesnő műsora a megújult kulturális helyszí­n nyári rendezvénysorozata egyik legnagyobb dobásának í­gérkezik!

„Már a megnyitó Gála fellépőjeként is lenyűgözött a szí­npad, a környezet és persze a rendelkezésre álló technika, í­gy könnyűszerrel álmodtam meg egy egyedülálló hangulatú műsort erre a nagyszerű adottságokkal rendelkező, hiánypótló helyszí­nre. Ezúttal is fantasztikus zenészekkel dolgozom majd együtt, akikkel egy felszabadult hangulatú, igazi nyári show-t viszünk szí­npadra. A dalok ez esetben is az érzelmek teljes skáláján mozognak majd, hiszen lí­rai dalok ugyanúgy hallhatóak lesznek, mint pörgős, táncolni csábí­tó számok. “– mondta el az énekesnő.

Zséda az utóbbi időben nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy megvalósí­tsa egyik nagy álmát és az éneklést más művészeti ágakkal is összekapcsolja, í­gy a ZsédArt koncertsorozat keretein belül számos helyszí­nen találkozhatnak különleges, egyedi produkcióival a nézők.
„Az elmúlt időszakban nagyobb hangsúlyt kaptak az életemben az intimebb, belsőségesebb hangulatú koncertek is, Debrecenben viszont egy nagyszabású rendezvénnyel készülünk! Ez az esemény is a ZsédArt sorozatom része, hiszen a Nagyszí­npadon számos tí­pusú művészeti produkció valósul meg a nyár folyamán.

A sorozat minden koncertje különleges volt a maga módján, í­gy természetesen most is készülök néhány meglepetéssel!”- tett hozzá Zséda.

A koncert 2014. július 20-án (vasárnap) 20 órakor kezdődik Debrecen megújult Nagyerdei Szabadtéri Szí­npadán!

 

Megosztom