2020.04.10. ,
facebookrss


LEGFRISSEBB SZÁM

cimlap

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Email*
Név*


Tervezd meg saját kollekciódat! - DivatTábor gyerekeknek

Rajztanár, dizájner, divatszerkesztő, stylist, varrónő és mesterkozmetikus/sminkes tanítja a gyerekeket, akik itt megvalósíthatják álmaikat.

Családi Lap
2014.05.20  17:18   
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés

Az alkotókedv már kicsi korban ott lapul a gyerekekben: imádnak rajzolni, festeni, színeket és formákat illesztenek egymás mellé, színes papírokat és anyagokat vágnak ki és ragasztgatják kedvük szerint.
Legtöbbször már óvodás korban megmutatkozik mennyire fontos a gyerekeknek, hogy szép, színes, mintás ruhákban járjanak, a cipő, a ruha és a kiegészítők összhangban legyenek egymással.
Az igényes, harmonikus megjelenés vágya olykor magától kialakul a gyerekeknél, de nem árt, ha divathoz és stílushoz értő szakember is terelgeti őket a stílusos megjelenés felé. Hiszen tudjuk, felnőttként mennyire fontos a vonzó és kulturált külső munkavállaláshoz és párkapcsolathoz is egyarántSzámtalan gyereknek azonban nemcsak a megjelenés fontos, hanem a megálmodott ruha vagy épp karkötő, fülbevaló tervezése is. Néhány évesen már ruhákat rajzolnak kedvenc babájuknak vagy épp a mesehősöknek. A rajzolás és tervezés öröme mellett egyre inkább igényük van arra is, hogy ruhaterveiket kivitelezzék, azaz megvarrják.

A DivatTábor a kreatív, önkifejezésre vágyó 7-16 éves gyerekeknek kínál lehetőséget a divattervezés és annak művészi megvalósítása felé, ahol azon kívül, hogy izgalmas és fejlesztő programokban vehetnek részt, fejlődik szépérzékük, megismerhetnek új területeket a divat és stílus világában.
A tábort rajztanár, dizájner, divatszerkesztő, stylist, varrónő és mesterkozmetikus/sminkes tartja, így a képzett oktatók által minden gyermek kipróbálhatja és fejlesztheti tudását, megvalósíthatja álmait.
A DivatTáborban többek között divattervezést, szabás-varrást, divatmagazin-készítést, textilfestést is gyakorolhatnak az iskolások, korhoz és képességekhez mérten adva a feladatokat és segítve őket a lehető legnagyobb sikerélményhez.

A tábor megtekinthető: facebook/DivatTábor
cimkék:
divat, tábor, gyerek
A kommenteléshez be kell jelentkezni.

Hozzászólások

Nincs hozzászólás