Musical gálával köszönik meg a gyermekmentést

Idén már 15 éve, hogy a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapí­tvány jóvoltából elindult hazánk egyetlen Gyermekrohamkocsija.
Az eddig eltelt 15 év alatt a Gyermekrohamkocsi több mint 30.000 bajba jutott kis betegen tudott segí­teni.

A Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapí­tvány a 15. születésnapja alkalmából, a Broadway Jegyirodával közösen, 2014. április 12-én különleges musical gálát szervez.

Az alapí­tvány a hazánk legnevesebb sztárjait felvonultató musical gálával szeretné megköszönni a Gyermekrohamkocsin dolgozó bajtársak munkáját, a támogatók segí­tségét és a lakosság támogatását. A rengeteg önzetlen segí­tség és támogatás tette lehetővé, hogy hazánkban a Gyermekrohamkocsi folyamatosan – a hét minden napján 24 órában – működjön.

A rendhagyó musical gála sztárfellépői: Szomor György, Szinetár Dóra, Egyházi Géza, Vastag Tamás, Feke Pál, Farkas Gábor Gábriel és még sokan mások. Az élőzenéről és a hangulatról az Asterix-Live Music Band és a Coincidance társulat gondoskodik. Felcsendülnek részletek: Jézus Krisztus Szupersztár, Made In Hungaria, Hair, István a király, Rómeó és Júlia, Képzeld riport egy amerikai popfesztiválról, Grease, Szép nyári nap, Frank Sinatra musicalekből.

A Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapí­tvány 1999 óta végzi életveszélyes állapotú csecsemők és kisgyermekek helyszí­ni mentését és szállí­tását együttműködésben az Országos Mentőszolgálattal.

Az alapí­tvány munkája mára nélkülözhetetlenné vált: évente több mint 3500 gyermeket látnak el. A Szent Márton Gyermekmentő Alapí­tvány magasan képzett gyermekmentős csapattal, az országban egyedülálló gyermekrohamkocsival, valamint gyermek-mentőorvosi kocsival rendelkezik, amelyek hatékonyságát bizonyí­tja, hogy az elmúlt 15 évben több mint 30.000 bajbajutott kisgyermeken tudtak segí­teni. Az alapí­tvány nem részesül állami támogatásban, működését az adók 1 %-ából, lakossági és vállalati adományokból finanszí­rozza.

Megosztom