Rágja magát szexire!

A rágózástól sármos lesz? Dr. Rusz Edit szexuálpszichológus szerint igen. Érzékibbé teheti ugyanis a csábí­tást, í­zletesebbé varázsolhatja a csókot, és titokzatosabbá válhat tőle a másik nem szemében.

„A sztárok sármos megjelenésük egyik fontos kellékeként népszerűsí­tették a rágót, amellyel nagy sikert érhettek el a másik nem képviselőinél. A rágózás hozzátartozott az ifjúságimidzshez: gondoljunk csak vissza a westernfilmek vagány, ámde lezser hőseire, akik rágóval a szájukban adták elő a talpig férfit” – magyarázta dr. Rusz Edit, aki szerint a rágó abban az időben még inkább kiemelte a férfiasságot.A szánkkal kifejezhetjük erotikus vágyainkat, nem hiába láthatunk számos reklámplakáton telt női ajkakat. Ez a megkapó látvány mindenkinek ugyanazt az üzenetet közvetí­ti.

A férfiak esetében sincs ez másképp. Jó példák erre a régi cowboyfilmek vagány szereplői, akik rágóval a szájukban mentették meg a szebbnél szebb hölgyeket.

A 20. század derekán már egyre többet találkozhattunk a vásznon rágózó filmcsillagokkal. Az ajkak finom játéka, az érzéki száj még inkább felhí­vja a nők figyelmét a teremtés koronáira.

Ezek mellett hasznos tudni azt is, hogy a rágás elpuhí­tja, fellazí­tja a gátlást, kisimí­tja a görcsösebb mozdulatokat, és nem mellesleg hivalkodóbbá, érzékibbé teszi a csábí­tást.

Megosztom