2018.12.10. ,
facebookrss


LEGFRISSEBB SZÁM

cimlap

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Email*
Név*


Rágja magát szexire!

A rágózástól sármos lesz? Dr. Rusz Edit szexuálpszichológus szerint igen.

Családi Lap
2014.01.13  09:19   
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés

A rágózástól sármos lesz? Dr. Rusz Edit szexuálpszichológus szerint igen. Érzékibbé teheti ugyanis a csábítást, ízletesebbé varázsolhatja a csókot, és titokzatosabbá válhat tőle a másik nem szemében.
„A sztárok sármos megjelenésük egyik fontos kellékeként népszerűsítették a rágót, amellyel nagy sikert érhettek el a másik nem képviselőinél. A rágózás hozzátartozott az ifjúságimidzshez: gondoljunk csak vissza a westernfilmek vagány, ámde lezser hőseire, akik rágóval a szájukban adták elő a talpig férfit" - magyarázta dr. Rusz Edit, aki szerint a rágó abban az időben még inkább kiemelte a férfiasságot.A szánkkal kifejezhetjük erotikus vágyainkat, nem hiába láthatunk számos reklámplakáton telt női ajkakat. Ez a megkapó látvány mindenkinek ugyanazt az üzenetet közvetíti.

A férfiak esetében sincs ez másképp. Jó példák erre a régi cowboyfilmek vagány szereplői, akik rágóval a szájukban mentették meg a szebbnél szebb hölgyeket.

A 20. század derekán már egyre többet találkozhattunk a vásznon rágózó filmcsillagokkal. Az ajkak finom játéka, az érzéki száj még inkább felhívja a nők figyelmét a teremtés koronáira.

Ezek mellett hasznos tudni azt is, hogy a rágás elpuhítja, fellazítja a gátlást, kisimítja a görcsösebb mozdulatokat, és nem mellesleg hivalkodóbbá, érzékibbé teszi a csábítást.

cimkék:
szex, szerelem, fogak, ajkak
A kommenteléshez be kell jelentkezni.

Hozzászólások

Nincs hozzászólás