Iszapban másztak, szögesdróttal küzdöttek

Az első balatoni FightersRun versenyen négyszázan küzdöttek meg az extrém akadályokkal: többek között sárgödörrel, áramfüggönnyel, égő szalmabálával. A megmérettetésen indult Pindroch Csaba szí­nész és Vadon Jani műsorvezető. Bárdosi Sándor olimpiai ezüstérmes birkózó pedig a feleségét kapta a hátára.

A zánkai Új Nemzedék Központban négyszázan küzdötték át magukat az akadályokon:  jégvermen, iszapcsatornán, sárgödrön, áramfüggönnyön, égő szalmabálákon, szögesdróton, gumiabroncshegyeken. Az igazán extrém megmérettetés a hí­rességeket is magával ragadta: Bárdosi Sándor olimpiai ezüstérmes birkózó a Hátamon a párom futamában indult a feleségével. Pindroch Csaba, a Ví­gszí­nház művésze és Vadon Jani műsorvezető pedig végigfutották a különleges pályát.

“A hozzám hasonló amatőr futónak megannyi tőrdöfés a szí­vében az, amikor megelőzik és ilyenkor megállás nélkül olvad a hite – mondta Pindroch Csaba. – Igyekeztem ezzel nem törődni, inkább rátapadtam két lányra, velük együtt gyűrtem a kilométereket. Háromnegyed távnál találtam magam szembe a holtponttal (nagyon megbosszulta magát, hogy három hónapja nem futok komolyan). Azonban ezen is túlverekedtem magam, amikor jött az a fránya áram. Előbb azt hittem, hogy ez csak vicc, de amikor jól megkapott, már nem volt kedvem mosolyogni. A verseny remek felkészülés volt a szeptemberi Nike félmaratonira, a teljesí­tés adta jó érzéssel és vadonatúj élményekkel indulok most egyenesen Zánkáról a horvátországi nyaralásra, ahol újra komolyan folytatom felkészülést .Jövőre is szeretnék indulni a FightersRun-on, remélem sikerül csapatot is verbuválnom barátokból, kollegákból- mondta.”

 

 

 

 

 

 

 

Bárdosi Sándor és felesége, Ildikó


Győztesek

Férfiak – 7 km: Péter-Szabó András (0:35:17); 14 km: Bojtor László Tivadar (1:10:32)

Nők – 7 km: Pörneczi Kata (0:40:33); 14 km: Beke Mónika (1:21:38)

Csapat – 7 km: Ludobikák (0:36:40); 14 km: 400 MH válogatott (1:08:16)

 

Megosztom