Tavaszi szí­nvarázslat

íltalában megremeg az ecset a kézben, és mégoly erős elhatározás ellenére is visszavonulót fújunk az erőteljes szí­nek használatában. Pedig, ahogy a képeken is látszik, nem kéne!

Sokszor hangoztatott frázis, hogy egy jó frizura és némi smink csodákra képes. Vállalkozó kedvű olvasónk segí­tségével bebizonyí­tottuk, hogy tényleg igaz. Hajalakí­tás Pál Mariann 40 éves tanárnő. Több kudarcba fulladt hajvágás után most épp növeszti, í­gy a hosszából nem is engedett vágni mesterfodrászunknak, Winter Lindának.

A hajszí­nváltoztatást szintén nem szerette volna Mariann, mivel elégedett eredeti árnyalatával, és mí­g nem őszül, nem szeretne még festéssel is vesződni ? mondta. így maradt a fazonigazí­tás és a korábbi vágások után keletkezett szintkülönbségek és lyukak helyrehozása.

Mit mond az alany?

Nagyon izgultam, milyen lesz az átalakí­tás, ugyanakkor nagyon vártam, hiszen itt olyan dolgokat is kipróbáltunk, amikhez alapvetően bátortalan az ember. Most már látom, hogy bánhatok bátrabban a szí­nekkel, illetve a hajam szárí­tásához is nagyon jó tanácsokat kaptam. A férjem és a fiam egy új Mariannt kaptak ma. Ha unja már régi frizuráját, ám tanácstalan az újdonságokkal kapcsolatban, jelentkezzen és átalakí­tjuk!

Új rovatunkban hónapról hónapra felfrissí­tjük egy szerencsés olvasónk külsejét. Rövid bemutatkozását és fotóját küldje el a pf@csaladilap.hu cí­mre, ha szeretne benne lenni a Családi Lap nagy átváltoztatójában! A cikk teljes terjedelmében a Családi Lap 2010. áprilisi számában olvasható.

Megosztom